SIOL TV (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

ajf -> SIOL TV (28.12.2004 16:32:29)

ima že kdo TV programe preko Siola, ste zadovoljni, koliko je stroškov, se da istočasno gledat tv, internet in telefonirat ?
hvala

Dadi -> SIOL TV (28.12.2004 16:51:52)

Midva sva ga želela vzeti, pa ga žal na tem področju kjer stanujeva ni mogoče dobiti. Groza, k da bi bila na koncu sveta. Pa tako reklamirajo ta siol tv.:hudicek:

hruškica -> SIOL TV (28.12.2004 18:03:15)

Jaz ga mislim naročiti enkrat januarja, baje je ok. Pred tem moraš imeti seveda siol adsl, potem pa imaš lahko vse naenkrat. stroškov priklopa ni, vse napravce prideš le dvignit na njihovo enoto in sam vse priključiš, potem pa plačuješ le mesečno naročnino, 3000 sit. Najbolje, da se o vsem pozanimaš na njihovi brezplačni številki, ki je sigurno objavljena na www.siol.net

tjaga -> SIOL TV (28.12.2004 19:36:40)

Hoj,

mi smo Siol TV nabavili. Je fajn, ker ima veliko programov, no ja, samo jaz jih nimam časa gledat :((:((:(( . Mislim da stane cca. 3000 sit mesečno, poleg naročnine za ADSL. Lahko pa gledaš tv (to ravnokar počne naš 5 in pol letnik - Cartoon network rules), surfaš po netu (to počnem jaz) in telefoniraš. Kolikor vem je za SIOL TV nujno imeti ADSL.
Slika pa je včasih nekoliko popačena, kot da bi se sesuvala. No k sreči ne prevečkrat.
Upam, da ti info kaj pomaga.

Pa pa
Tjaga
:kava::kuza::kava::kuza:

puncica -> SIOL TV (28.12.2004 21:30:17)

Kaj Siol TV, pri nas še ADSL-ja ne mormo met (preslaba povezava ker nimajo časa kablov zrihtat:zmeden:, pa še ISDN so komi narihtal). pol pa po radiu poslušam, "v letu 2004 smo in vi še vedno brez kabelskega interneta":grrr: Bi jih najraj v rit sunla, pol pa hočeš pa ne morš.:grrr::grrr:

ajf -> SIOL TV (29.12.2004 0:06:44)

hvala tjaga, tvoj info pomaga

Lunca1 -> SIOL TV (29.12.2004 10:47:32)

Ojla!

Mi imamo tudi siol TV. Stroški so zelo visoki. Predpogoj je kot je rekla že Tjaga ADSL. Se pravi plačaš ISDN + ADSL + Siol TV. tudi midva imava občasno motnje, predvsem na PRO7. Se pojavijo kvadratki, pa redko malo zablokira. Pogoj pa je dovolj velik pretok kabla in pa oddaljenost od centrale max. 1 km.

Stroški pa mesečno nanesejo krepko čez 10000 sit. Samo midva bi drugače lovila samo obe Sloveniji in to je to.

LP Lunca

Stran: [1]