|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovulacijski testi
29.11.2007 12:28:28   
Anonimen
Zanima me kje se da kupiti ovulacijske teste po bolj normalni ceni. Mogoče v DM, MUllerju? V lekarni sem zadnjič kupila paket treh, pa je bila cena 38 €. To se mi zdi ful pretirano, ker jih v bistvu porabiš v enem ciklusu.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ovulacijski testi
29.11.2007 13:08:09   
bučkabb
jih majo v vsaki drogeriji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2007 13:11:10   
Majuska
jaz jih imam viška, 5 v kompletu.

Javi mi na ZS, če ti jih kam pošljem user posted image dala sem pa zanje mislim da 6-7 €. Tole iz lekarne je pa tu mač drago.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.11.2007 14:13:27   
Taula
Jaz sem jih kupila v dm.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.11.2007 21:56:13   
nicnic
Pred prvo nosečnostjo - no, ko smo delali prvega user posted image , mi je kolegica naročila ene iz Amerike po pošti - imenovali so se Testfloress (al nekaj podobnega) poceni, pa še zdi se mi, da jih je bilo 15 v kompletu, ampak ne me držat za besedo. Pa sem z njimi delala teste kdaj bo O, pa merila BT. Porast BT je bil, testi pa niso pokazali nič. Pa sem šla še kupiti une v DM in tudi niso pokazali nič, BT je porasla... user posted image Sedaj v druge bomo (upam) zdržali kar brez njih.user posted image

Pameten si, če verjameš samo polovice tega, kar slišiš.
Genialen, če ugotoviš, katero polovico.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?