Noni -> strah ponovne zanositve po UPN (29.11.2007 10:50:56)
|
Najprej lep pozdravček vsem! Za mano je zelo neprijetna izkušnja izpred enega leto, ko so mi na NS ugotovili, da je z pikico vse narobe.... In nato je sledila UPN v 16. tednu nosečnosti. Po tem me je bilo zelo strah in nisem več želela zanositi, pa se je kar na enkrat začelo... slabost, bruhanje... In to jaz moji G, ker sem ravnokar imela pregled, povem ter naredima test, ne boste verjeli, noseča sem! Najprej mi sploh ni bilo jasno kako? Pazila sma in sem mislila, da je ta teorija že preizkušena, pa ni! Bolj se je bližal dan NS, bolj me je bilo strah... In ko sma bila že tam sem bila tako živčna, da nisem znala povedati nič... Ampak rezultati so tu! Najina pikica se zelo lepo razvija, srček je o.k. in možnost za DS je 1:11748, za ona dva pa 1:16438, kar je baje zelo zelo malo možnosti. Hotela bi to povedati vsem, ki imate za sabo kakšno slabo izkušnjo in vas je strah, naj vas ne bo! Ponavadi je tako, da se mati narava poigra z nami in si ne moremo kaj. Lahko samo dvignemo glavo in gremo naprej, lahko vam pa povem še to: Čudeži zares obstajajo, le verjeti moramo vanje! Držim pesti za vse vas, ki načrtujete in vam želim, da se vam želje o nosečnosti čim prej izpolnejo. LP!
|
|
|
|