Gina -> Ali lahko? (28.12.2004 22:35:55)
|
Veš moja micena je ležala narobe - s temenom naprej ali temenska vstava.V eni uri sem bila odprta 9 prstov (normalno bi rodila čez 10 minut), potem pa še 3 ure niso pogruntali zakaj ne gre ven! Pa so mi dajali na moje popadke še močnejše umetne. Sploh ni bilo vmes pavze. Sem bla tko boga. Ko je potem babica, ki me niti na ctg ni priklopila, ker je bila v Lj. pač tisti dan gužva, ugotovila, kaj je narobe, medtem ko me je stokrat nadrla, da naj se no še malo pomatram, saj ni prvič in kaj stokam, naj utihnem!!! (da ne bi mislila, da sem se drla, samo rekla sem ji, naj mi kako pomaga, ker me res boli za umret), je končno klicala zdravnika, če ne bi delali vakum. Takrat mi je bilo pač že čisto vseeno, kaj naredijo, samo da otročka spravijo ven. Zdaj se zgrozim ob tem, kar sem napisala, ampak takrat je to res bilo tako. Niso ga delali, ena babica se je ulegla name in nekako smo jo spravili ven. Mela je vseeno čisto kvadratno glavo ene 14 dni, ampak ni bilo zato nikoli nič narobe. Če se otrok zatakne, bi brez vakuma umrl. Kaj bi pa ti zahtevala, carskega reza ne morejo delat, če je predolgo stisnjen, pa so gotovo tudi posledice. Misli pozitivno, zelo malo je možnosti, da se ti otrok zatakne. LP
|
|
|
|