kako oblečene za silvestrovo? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

pravljica -> kako oblečene za silvestrovo? (28.12.2004 13:30:10)

hmm...šele v 14. tednu pa že takšni problemi :zmeden:

Lidy -> kako oblečene za silvestrovo? (28.12.2004 13:37:22)

PIŽAMA :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: JANIKA !!!!

spacey -> kako oblečene za silvestrovo? (28.12.2004 13:38:25)

Mi bomo doma, sami (brez gostov) in tako bom lahko ali v trenirki ali pa v pižami...skratka najbolj komot kar se da. :) :bravo:

Lepo praznujte! :sloncek:

P 9nebesa 29t

lelaval -> kako oblečene za silvestrovo? (28.12.2004 15:19:58)

Tudi jaz (13T) se pridružujem tistim, ki bodo "kamot" - v trenerki, ker bomo pri kolegih, ker kavbojk itak več ne morem zapret.
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Sicer pa sem za službeno zabavo oblekla še edine hlače, ki so mi prav (črne široke in malo širši pas), zraven pa svečano bluzico (staro).

Skratka, obleci se tako, da se boš dobro počutila (trebuščka ne rabiš skrivat) in uživaj v praznovanju.

LP:rozica:

tanaja* -> kako oblečene za silvestrovo? (28.12.2004 15:50:33)

Mi bomo sicer imeli goste (prijatelje), ampak bomo pri nas doma, tako da bom kar lepo v trenirki okol strašila:)-....

lp,tanaja*

Anonimen -> kako oblečene za silvestrovo? (28.12.2004 19:35:15)

jaz sem v 19 t, pa se mi nic kaj ne pozna, mogoce morem nekatere hlace met odprte-1 gumbek;)tak da ni nekih problemov, sicer pa bova tak z dragim doma:bravo:

ankaa -> kako oblečene za silvestrovo? (28.12.2004 19:56:58)

Pri dveh malih srčkih, (mlajši 7 mesecev, ki pobruha še vedno nekaj od vsakega obroka), bi bilo zelo nesmiselno iti v nabavo kake bleščeče večerne toalete. No kljub vsemu se bom potrudila in zlezla iz vsakdanjih v malo manj vsakdanja oblačila. Nič posebnega. Mogoče si bom za hec obesila kak novoletni okrasek, da bo mal heca.

malika -> kako oblečene za silvestrovo? (29.12.2004 10:47:54)

Kupi si kakšne raztegljive hlače s nizkim pasom, pa ko si jih boš probala se obvezno vsedi z njimi:)- . Kaj pa kakšna oblekca?
Jaz bom kar v trenerki ali pižami(verjetno ne bom uspela dočakat polnoči budna), ker bomo sami doma.

SU -> kako oblečene za silvestrovo? (29.12.2004 14:08:40)

Jaz bom tudi kar v "kamot opravi", ker bova z mojim dragim, najino pikico in našo pasjo damo kar doma! Sicer pa sem za "novoletni zaključek" v službi oblekla krilo z elastičnim pasom, spodaj pa seveda nosečniške nogavice. Vsekakor udobno, udobno in še enkrat udobno!!! Tudi lepe, elegantne stvari so lahko udobne!! LP, Saša(25,3/7)

Stran: [1]