|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Me res zanima, če bo kaki efekt....
29.11.2007 12:33:29   
r1ta
IZVIRNO SPOROČILO: smigli30@email.si

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Tudi jaz sem jo v preteklosti uporabljala, pa sem bila kot panda. Okrog oči beli obročki in ravnotako okrog ust, se pa ne spomnem katero kremo sem imela.
Nivess javi rezultate, da vidmo če se jo splača kupit.

Saj jaz se namažem čez cel obraz, previdna sem le pri obrveh. Po končanem mazanju pa si obrišem obrvi, lasišče in umijem usta, pa nimaš nobenih belih flekov.

Ma sem prakticirala isto, sam mi okoli ust ni in ni primlo, jst ne vem kako kožo imam, lahko da imam preveč brk! user posted image

Po slikci sodeč resuser posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.11.2007 12:41:46   
srki
Al se pa praveč oblizuješ okrog ustuser posted image .

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.11.2007 12:48:13   
smigli
Ne ne, bojo kar prekošati brki vzrok!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 28
29.11.2007 12:52:09   
Anonimen

Ne ne, bojo kar prekošati brki vzrok!user posted image user posted image user posted image

Pa dobro, kaj se bomo mi tu sončli al se bomo mogli brit user posted image user posted image

(odgovor članu smigli)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
29.11.2007 13:23:01   
smigli
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Pa dobro, kaj se bomo mi tu sončli al se bomo mogli brit user posted image user posted image

Ma sori, ker ti smetim, ma tudi brki so lahko resen problem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
29.11.2007 13:24:10   
Anonimen

Ma sori, ker ti smetim, ma tudi brki so lahko resen problem user posted image

Če pa se zajebavam, zaradi mene lahko rišeš tukaj če hočeš. user posted image

(odgovor članu smigli)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
29.11.2007 13:34:08   
smigli
Dej Nivess raje kaj poročaj o rezultatih, ker me ful mika da se malo potemnim, sem bleda kot smrt !user posted image  kot ta mačka user posted image , pa še brki na beli podlagi, skratka za na njivo ptiče plašit!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
29.11.2007 13:38:59   
Anonimen
Ok. Včeraj zvečer sem se lepo spilingirala faco in nanesla kremo na obraz, vrat in malo na dekolte. Zdaj pa sem v kopalnici opazla, da res deluje, ne znam opisat ampak vidla sem, da bo šlo lepo pošasi. En drug odtenek imam in to na dnevni svetlobi.

(odgovor članu smigli)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
29.11.2007 13:52:08   
bt08
No poročaj ko se boš parkat namazala.Jaz sem lansko leto kupla za po telesu,groza ti povem,koelna komolci so bli kr čokoladni,ostalo pa mal bleda barva rjava.In si sploh ne upam spet kej tazga za na faco,da ne bo na faci še hujše!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
29.11.2007 16:03:19   
A & T
Kaj pa tiste tabletke, ki ti porjavijo telo? Ima katera s tem kakšne izkušnje?

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 35
29.11.2007 19:50:38   
* Mateja *
Jaz se po poletju, po dopustih ponavadi mažem s kremami za samoporjavitev. SE pa mažem po telesu in obrazu. In si ne delam pilingov, samo mažem. Nisem bila še lisasta, se pa res dobro potrudim kadar se mažem, si ful vmasiram v kožo.

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 36
29.11.2007 19:51:23   
rija
boljši od krem se mi zdijo robčki za porjavitev, loreal, dior....se namažeš veliko bolj enakomerno.....

...vox populi...

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 37
29.11.2007 21:34:50   
Moyca_
daj prepiši sestavine da vidimo kaj je notri

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 38
29.11.2007 22:46:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR

daj prepiši sestavine da vidimo kaj je notri

kaj si boš v lonec doma zmetala in zmešala? user posted image

ne da se mi, pa niti nimam več škatle..

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
30.11.2007 13:29:18   
Anonimen
Jz imam niveejino na po ksihtu mazat - tisto, k se morš vsak dan alpa 2x na dan namazat. Pa nisem čist nč flekasta, rjava pa tut ne, le tolk je odtenka, da nisem bela kot smrt.
Aja, namažem se pa kakor je, včasih 1x, včasih 2x na dan.

Samoporjavitveni losioni za vsakodnevno mazanje ala Johnson's in Dove - prvi smrdi kot strela, drugi pa diši ampak učinek je pri obeh minimalen, tko da tut flekast ne moreš bit - vsaj jz nisem bila. Je pa treba upoštevat kakšno kožo imaš - če si bel kot jogurt moraš valda vzet tistega ki NI za intenzivno porjavitev ker si potem čist flekast alpa rumen...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
30.11.2007 14:32:41   
onweb
Nivess, kako pa je danes?

Že kaj podobna rumenemu dalmatinčku, ali je enakomerna barva?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
30.11.2007 14:47:31   
blue sky
Nivess, kje si pa kupila ta fluid? Sem bila danes v Müllerju in Dm-u, pa ga nimajo user posted image .

(odgovor članu onweb)
Neposredna povezava do sporočila: 42
30.11.2007 16:35:44   
Anonimen
Za zdaj je vse pod kontrolo. Postopoma se opaža da nekaj bo iz tega. Samo da nisem bleda ko stena, da je neki ten, nočem bit rjava tak ko poleti.

Kupla sem v muellerju. Morajo imet tam ko majo lorealove kreme. Ja ni pa mus da ga imajo konec koncev pri vas user posted image

(odgovor članu blue sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
30.11.2007 16:51:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: A & T

Kaj pa tiste tabletke, ki ti porjavijo telo? Ima katera s tem kakšne izkušnje?

Tabletk pa ne bi nikoli jemala, razen proti bolečinam nalgesin.

(odgovor članu A & T)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
30.11.2007 21:48:57   
eya
Praviš, da ful diši-a pa tud takrat, ko jo daš na kožo, ali samo v tubi? Jaz sem si tudi pred leti kupila eno za obraz o Loreala, dokler je bila še v flaški, je dišala, potem ko sem jo imela pa na obrazu in je začela delovat, mi je pa ful koža smrdela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
30.11.2007 21:53:32   
Anonimen
Za zdaj je vse pod kontrolo. Postopoma se opaža da nekaj bo iz tega. Samo da nisem bleda ko stena, da je neki ten, nočem bit rjava tak ko poleti.

Kaj pa če boš še kar naprej skozi bolj rjava in rjava in rjava, pa boš črnka na koncu ratala? A ti že kaj usta zatekajo?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
30.11.2007 22:01:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Kaj pa če boš še kar naprej skozi bolj rjava in rjava in rjava, pa boš črnka na koncu ratala? A ti že kaj usta zatekajo?user posted image

O spliška je na hece user posted image  to mi je všeč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
30.11.2007 22:02:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: eya

Praviš, da ful diši-a pa tud takrat, ko jo daš na kožo, ali samo v tubi? Jaz sem si tudi pred leti kupila eno za obraz o Loreala, dokler je bila še v flaški, je dišala, potem ko sem jo imela pa na obrazu in je začela delovat, mi je pa ful koža smrdela.

Ti povem, da skoz diši, sicer najbolj ko je v tubi. Ampak tudi ko je na koži je ok.

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
30.11.2007 22:05:57   
Anonimen
Ma saj jaz pa sploh ne vem, kaj imate toliko proti tem smradu teh krem. Pač malo smrdi tistih 5 minut, dokler se ne vpije v kožo. Saj potem pa ne več. Mene to nikoli ni motilo.

A veš da si bom mogoče jaz tudi kaj takega kupila? Kar tako, za hec, malo za probo. Sicer sem s tem čopičem in rdečilom čisto zadovoljna, ampak če si mo ravno dalo, pa bom probala. Ko bom naslednjič prišla do DM, kar zna pa dolgo trajat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
30.11.2007 22:10:29   
Anonimen

Ma saj jaz pa sploh ne vem, kaj imate toliko proti tem smradu teh krem. Pač malo smrdi tistih 5 minut, dokler se ne vpije v kožo. Saj potem pa ne več. Mene to nikoli ni motilo.

A veš da si bom mogoče jaz tudi kaj takega kupila? Kar tako, za hec, malo za probo. Sicer sem s tem čopičem in rdečilom čisto zadovoljna, ampak če si mo ravno dalo, pa bom probala. Ko bom naslednjič prišla do DM, kar zna pa dolgo trajat.

Ma mene smrad sploh ne moti. Še boljše bi blo, da bi fajn smrdela, da lažje zaspim zvečer, če si že ravno pred spanjem mažem.

Ja, saj jaz sem tudi malo za probo in hec kupla, sicer z denarjem se ni za hecat, ampak kaj pa vem..user posted image  Bokljše to probaš, ko pa za samo en obisk v solarij dat isti enar al pa še več.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?