Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Me res zanima, če bo kaki efekt.... 29.11.2007 12:33:29
|
|
|
|
r1ta
|
IZVIRNO SPOROČILO: smigli30@email.si IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: smigli30@email.si Tudi jaz sem jo v preteklosti uporabljala, pa sem bila kot panda. Okrog oči beli obročki in ravnotako okrog ust, se pa ne spomnem katero kremo sem imela. Nivess javi rezultate, da vidmo če se jo splača kupit. Saj jaz se namažem čez cel obraz, previdna sem le pri obrveh. Po končanem mazanju pa si obrišem obrvi, lasišče in umijem usta, pa nimaš nobenih belih flekov. Ma sem prakticirala isto, sam mi okoli ust ni in ni primlo, jst ne vem kako kožo imam, lahko da imam preveč brk! Po slikci sodeč res
|
|
RE: Me res zanima, če bo kaki efekt.... 29.11.2007 12:41:46
|
|
|
|
srki
|
Al se pa praveč oblizuješ okrog ust .
|
|
|
|
RE: Me res zanima, če bo kaki efekt.... 29.11.2007 12:48:13
|
|
|
|
smigli
|
Ne ne, bojo kar prekošati brki vzrok!
|
|
|
|
RE: Me res zanima, če bo kaki efekt.... 29.11.2007 12:52:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: smigli30@email.si Ne ne, bojo kar prekošati brki vzrok! Pa dobro, kaj se bomo mi tu sončli al se bomo mogli brit
|
|
|
|
RE: Me res zanima, če bo kaki efekt.... 29.11.2007 13:23:01
|
|
|
|
smigli
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess IZVIRNO SPOROČILO: smigli30@email.si Ne ne, bojo kar prekošati brki vzrok! Pa dobro, kaj se bomo mi tu sončli al se bomo mogli brit Ma sori, ker ti smetim, ma tudi brki so lahko resen problem
|
|
|
|
RE: Me res zanima, če bo kaki efekt.... 29.11.2007 13:24:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: smigli30@email.si IZVIRNO SPOROČILO: nivess IZVIRNO SPOROČILO: smigli30@email.si Ne ne, bojo kar prekošati brki vzrok! Pa dobro, kaj se bomo mi tu sončli al se bomo mogli brit Ma sori, ker ti smetim, ma tudi brki so lahko resen problem Če pa se zajebavam, zaradi mene lahko rišeš tukaj če hočeš.
|
|
|
|
RE: Me res zanima, če bo kaki efekt.... 29.11.2007 13:34:08
|
|
|
|
smigli
|
Dej Nivess raje kaj poročaj o rezultatih, ker me ful mika da se malo potemnim, sem bleda kot smrt ! kot ta mačka , pa še brki na beli podlagi, skratka za na njivo ptiče plašit!
|
|
|
|
RE: Me res zanima, če bo kaki efekt.... 29.11.2007 13:38:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok. Včeraj zvečer sem se lepo spilingirala faco in nanesla kremo na obraz, vrat in malo na dekolte. Zdaj pa sem v kopalnici opazla, da res deluje, ne znam opisat ampak vidla sem, da bo šlo lepo pošasi. En drug odtenek imam in to na dnevni svetlobi.
|
|
|
|
RE: Me res zanima, če bo kaki efekt.... 29.11.2007 13:52:08
|
|
|
|
bt08
|
No poročaj ko se boš parkat namazala.Jaz sem lansko leto kupla za po telesu,groza ti povem,koelna komolci so bli kr čokoladni,ostalo pa mal bleda barva rjava.In si sploh ne upam spet kej tazga za na faco,da ne bo na faci še hujše!
|
|
RE: Me res zanima, če bo kaki efekt.... 29.11.2007 16:03:19
|
|
|
|
A & T
|
Kaj pa tiste tabletke, ki ti porjavijo telo? Ima katera s tem kakšne izkušnje?
|
|
|
|
RE: Me res zanima, če bo kaki efekt.... 29.11.2007 19:50:38
|
|
|
|
* Mateja *
|
Jaz se po poletju, po dopustih ponavadi mažem s kremami za samoporjavitev. SE pa mažem po telesu in obrazu. In si ne delam pilingov, samo mažem. Nisem bila še lisasta, se pa res dobro potrudim kadar se mažem, si ful vmasiram v kožo.
|
|
|
|
RE: Me res zanima, če bo kaki efekt.... 29.11.2007 19:51:23
|
|
|
|
rija
|
boljši od krem se mi zdijo robčki za porjavitev, loreal, dior....se namažeš veliko bolj enakomerno.....
|
|
RE: Me res zanima, če bo kaki efekt.... 29.11.2007 21:34:50
|
|
|
|
Moyca_
|
daj prepiši sestavine da vidimo kaj je notri
|
|
RE: Me res zanima, če bo kaki efekt.... 29.11.2007 22:46:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR daj prepiši sestavine da vidimo kaj je notri kaj si boš v lonec doma zmetala in zmešala? ne da se mi, pa niti nimam več škatle..
|
|
|
|
RE: Me res zanima, če bo kaki efekt.... 30.11.2007 13:29:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Jz imam niveejino na po ksihtu mazat - tisto, k se morš vsak dan alpa 2x na dan namazat. Pa nisem čist nč flekasta, rjava pa tut ne, le tolk je odtenka, da nisem bela kot smrt. Aja, namažem se pa kakor je, včasih 1x, včasih 2x na dan. Samoporjavitveni losioni za vsakodnevno mazanje ala Johnson's in Dove - prvi smrdi kot strela, drugi pa diši ampak učinek je pri obeh minimalen, tko da tut flekast ne moreš bit - vsaj jz nisem bila. Je pa treba upoštevat kakšno kožo imaš - če si bel kot jogurt moraš valda vzet tistega ki NI za intenzivno porjavitev ker si potem čist flekast alpa rumen...
|
|
|
|
RE: Me res zanima, če bo kaki efekt.... 30.11.2007 14:32:41
|
|
|
|
onweb
|
Nivess, kako pa je danes? Že kaj podobna rumenemu dalmatinčku, ali je enakomerna barva?
|
|
|
|
RE: Me res zanima, če bo kaki efekt.... 30.11.2007 14:47:31
|
|
|
|
blue sky
|
Nivess, kje si pa kupila ta fluid? Sem bila danes v Müllerju in Dm-u, pa ga nimajo .
|
|
|
|
RE: Me res zanima, če bo kaki efekt.... 30.11.2007 16:35:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Za zdaj je vse pod kontrolo. Postopoma se opaža da nekaj bo iz tega. Samo da nisem bleda ko stena, da je neki ten, nočem bit rjava tak ko poleti. Kupla sem v muellerju. Morajo imet tam ko majo lorealove kreme. Ja ni pa mus da ga imajo konec koncev pri vas
|
|
|
|
RE: Me res zanima, če bo kaki efekt.... 30.11.2007 16:51:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: A & T Kaj pa tiste tabletke, ki ti porjavijo telo? Ima katera s tem kakšne izkušnje? Tabletk pa ne bi nikoli jemala, razen proti bolečinam nalgesin.
|
|
|
|
RE: Me res zanima, če bo kaki efekt.... 30.11.2007 21:48:57
|
|
|
|
eya
|
Praviš, da ful diši-a pa tud takrat, ko jo daš na kožo, ali samo v tubi? Jaz sem si tudi pred leti kupila eno za obraz o Loreala, dokler je bila še v flaški, je dišala, potem ko sem jo imela pa na obrazu in je začela delovat, mi je pa ful koža smrdela.
|
|
|
|
RE: Me res zanima, če bo kaki efekt.... 30.11.2007 21:53:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess Za zdaj je vse pod kontrolo. Postopoma se opaža da nekaj bo iz tega. Samo da nisem bleda ko stena, da je neki ten, nočem bit rjava tak ko poleti. Kaj pa če boš še kar naprej skozi bolj rjava in rjava in rjava, pa boš črnka na koncu ratala? A ti že kaj usta zatekajo?
|
|
|
|
RE: Me res zanima, če bo kaki efekt.... 30.11.2007 22:01:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: nivess Za zdaj je vse pod kontrolo. Postopoma se opaža da nekaj bo iz tega. Samo da nisem bleda ko stena, da je neki ten, nočem bit rjava tak ko poleti. Kaj pa če boš še kar naprej skozi bolj rjava in rjava in rjava, pa boš črnka na koncu ratala? A ti že kaj usta zatekajo? O spliška je na hece to mi je všeč.
|
|
|
|
RE: Me res zanima, če bo kaki efekt.... 30.11.2007 22:02:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: eya Praviš, da ful diši-a pa tud takrat, ko jo daš na kožo, ali samo v tubi? Jaz sem si tudi pred leti kupila eno za obraz o Loreala, dokler je bila še v flaški, je dišala, potem ko sem jo imela pa na obrazu in je začela delovat, mi je pa ful koža smrdela. Ti povem, da skoz diši, sicer najbolj ko je v tubi. Ampak tudi ko je na koži je ok.
|
|
|
|
RE: Me res zanima, če bo kaki efekt.... 30.11.2007 22:05:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma saj jaz pa sploh ne vem, kaj imate toliko proti tem smradu teh krem. Pač malo smrdi tistih 5 minut, dokler se ne vpije v kožo. Saj potem pa ne več. Mene to nikoli ni motilo. A veš da si bom mogoče jaz tudi kaj takega kupila? Kar tako, za hec, malo za probo. Sicer sem s tem čopičem in rdečilom čisto zadovoljna, ampak če si mo ravno dalo, pa bom probala. Ko bom naslednjič prišla do DM, kar zna pa dolgo trajat.
|
|
|
|
RE: Me res zanima, če bo kaki efekt.... 30.11.2007 22:10:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma saj jaz pa sploh ne vem, kaj imate toliko proti tem smradu teh krem. Pač malo smrdi tistih 5 minut, dokler se ne vpije v kožo. Saj potem pa ne več. Mene to nikoli ni motilo. A veš da si bom mogoče jaz tudi kaj takega kupila? Kar tako, za hec, malo za probo. Sicer sem s tem čopičem in rdečilom čisto zadovoljna, ampak če si mo ravno dalo, pa bom probala. Ko bom naslednjič prišla do DM, kar zna pa dolgo trajat. Ma mene smrad sploh ne moti. Še boljše bi blo, da bi fajn smrdela, da lažje zaspim zvečer, če si že ravno pred spanjem mažem. Ja, saj jaz sem tudi malo za probo in hec kupla, sicer z denarjem se ni za hecat, ampak kaj pa vem.. Bokljše to probaš, ko pa za samo en obisk v solarij dat isti enar al pa še več.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?