moj porod (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Nataska -> moj porod (28.12.2004 12:01:44)

Helo vsem!

Evo, da vam opišem kako je potekal moj porod. Bila sem že 3 dni čez rok in sem šla ginek. na CTG. Ta je pokazal popadke, tudi sama sem jih čutila, sicer tako majhno špikanje, nič pretresljivega. Pa me je poslala kar v bolnico. Sem šla v Celje, tam so me pregledali, ugotovili, da sem še čisto zaprta in me poslali kar lepo domov. Jaz pa popadke na 10, 15 min. Sicer ne močne, spet neko zbadanje.
Pa sma se z mojim fantom smejala, češ ja, kaj pa če je to zares, bom pa kar doma rodila. Ok, pa sma šla še na kosilo, pa tisti dan sem dobila še nepričakovano božičnico od službe, pa še smrekico sem doma naredila.
Pa je prišel večer, meni pa se je odluščil čepek. Pa smo spet šli v Celje. Tam so me spet pregledali in sem bila odprta 1 prst, popadki na 10, 15 min, spet ne močni.
Šla na oddelek, lepo spala pol noči, tam nekje okoli 5 ure zjutraj se je odluščil še drugi del čepka, pa popadki so se začeli tisti tapravi. Tam nekje na 15 min. So bili vedno bolj močnejši, tako kot da bi imel krče pri menstuaciji, samo 10 x hujše. So me ob 9.30 pri viziti spet pogledali, še vedno odprta 1 prst - nič! Jaz pa vedno hujše popadke. No, v glavnem zdržala sem do 12! Popadki na 3 minute!!! Skor znorela. Šla do sester (sem bila še vedno na oddelku) in rekla da ne morem več! Pa so me poslali v porodno - tam pregledali - odprta 4 prste (cm) in takoj rodit. No še klistir, pa tuširanje... V porodno sem prišla ob 13.00, komaj smo počakali atija, ker je ob 13.44 na svet prišla naša mala pikica!! Sam porod je bil zelo lahek, vse je šlo zelo na hitro, babica je bila zakon, mi je ful pomagala. Sem ene 5 x dober pritisnila pa je blo vsega konec.
V glavnem, punce ne se bat poroda, ker sploh ni tako grozno!
Mi pa zdej uživamo, pestujemo našo malo Tjašiko, ki je zelo zelo pridna, saj samo je in spi.

lp vsem
Nataška, ati in mala Tjaša

Soncnica -> moj porod (28.12.2004 12:06:04)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za malo Tjašo, tebi pa en ogromen šopek lepih :rozica::rozica::rozica::rozica:

Lepo se cartajte

Sončnica in :duda:27 t

barby* -> moj porod (28.12.2004 12:27:55)

ČESTITKE:rozica::rozica::rozica:

Vrtnica1 -> moj porod (28.12.2004 12:47:36)

Super za lep potek in čestitke vsem :angel::rozica::miska::bravo:
Lp, V. :rozica:

tanaja* -> moj porod (28.12.2004 13:08:24)

Čestitke tudi od nas:bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica:!!!

lp, tanaja 30/6:nosecka:

lelaval -> moj porod (28.12.2004 13:19:21)

Čestitke!!!!
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

puri -> moj porod (28.12.2004 13:24:34)

Nataska,čestitam tebi in tvoji pikici!
Ko sem prebrala tvojo zgodbico mi je šla kar mal kurja polt,sem se čict spomnila mojega poroda in tistih lepih trenutkov po porodu,ko v naročju držiš največji zaklad na svetu!

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

puri -> moj porod (28.12.2004 13:32:17)

Smajliji so zraven na levi,ko pišeš besedilo,samo klikni gor!

Jessy -> moj porod (28.12.2004 13:54:58)

:bravo::bravo::bravo:
ČESTITAMO!!!!

:rozica::rozica::rozica:

maja1977 -> moj porod (28.12.2004 14:12:54)

:duda::duda::duda:Čestitke vsem trem!!!:duda::duda::duda:

:sloncek::sloncek::bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek:

Maja9nebesa:modri:29t

Lu -> moj porod (28.12.2004 14:45:39)

Iskrene čestitke tudi od naju :bravo::sloncek::bravo::sloncek:

lp Lu
33t:love:

cat -> moj porod (28.12.2004 20:40:23)

Čestitke tudi od mene:rozica::rozica::darilo: za eno lepo :duda:! Tudi jaz sem dobila kurjo polt, ko sem brala tvojo zgodbo... Res si lepo opravila!:bravo: Ko bi tudi ostale tako prišle "skozi".
lp :muca:&:duda:(11t)

Lunca1 -> moj porod (29.12.2004 10:33:49)

Čestitke! :bravo::bravo::bravo:

LP Lunca

Nataska -> moj porod (29.12.2004 15:55:18)

Helo Marty

Ja se moraš sam stuširat. Prej te dajo na tako posteljo in ti dajo klistir. Taka tekočina v neki posodici ki ti jo vbrizgajo v zadnjico. Ni tako grozno kot se čuje. Pol moreš pa ful hitro stopit do wc, (ga majo kar takoj zraven). Ker samo steče ven!!! Pa sediš na školjki ene 20 minut. Pol se pa stuširaš. Jaz sem se sama, itak je sestra čisto zraven, če je kaj narobe. Pa sem mela popadke na 3 min, oz. še manj, pa sem se lahko. Sej ti ne more kar tako ven skočit. ;)

lp vsem pa ahtajte svoje bušije in čim lepše porode in lahke porode.

Nataška in Tjašona :metulj:

Stran: [1]