|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: manjši partner
29.11.2007 15:52:30   
Anonimen
Eh, v sredni šoli sem imela enega, ki je bil kak cm manjši od mene, pa jaz itak 10 cm pete in sem se včasih počutila kot da peljem mlajšega brata na sprehoduser posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
29.11.2007 15:54:18   
bt08
Jaz sem velika 180 mo pa 174 pa se mava ful fletn,ne moti naju tud mal ne,ne vem zakaj naju bi.V postel je pa itak vseeno a je večji a je manjši,glaven da ma stvar za to.user posted image user posted image user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 52
29.11.2007 16:03:55   
ElaM
Nikoli nisem razmišljala o tem, ker bi 5 cm manjšega moškega res težko dobila. user posted image  Sem bolj pri tamalih.
Se mi zdi, da bi bolj čudno zgledalo, če bi sama, ki imam 163cm, imela partnerja velikega 158cm, kot ena, ki je velika 180, pa je njen desc 175. Mah, kva pa vem.

:)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 53
29.11.2007 16:04:40   
Anonimen
zame je to tako, da se ne bi mogla zaljubiti v manjsega od sebe. to me enostavno odbija in ze apriori ne dam moznosti manjsemu od sebe. Vsec mi je da je tip visji, da me objame, jaz ga "gor" pogledam in ...mmmmmmm :-)
in tudi moj moz je 25cm visji od mene - ZAKON

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
29.11.2007 17:55:22   
Gina
Moj bivši je bil tolk velik kot jaz. Ja, me je na trenutke motilo. Ja, od takrat naprej so vsi fantje, ki so bili tolk veliki kot jaz (170) ali manjši, odpadli v predtekmovanju. Ni bilo ta prave kemije. Všeč so mi veliki in konkretni deci. Suhi odpadejo pa menda še prej kot majhni.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
29.11.2007 18:07:40   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Mene bi pa  motilo. In koliko se spomnim, nisem po manjših nikoli pogledovala, tako, da ni bilo nevarnosti, da se zaljubim. Enostavno sem jih "preskočila". Vem, da je čudno....pa vendar... bi me in me še vedno moti.

"Pajnkolulek"  ni zame...user posted image

Ja, mene bi tudi. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 56
29.11.2007 18:53:21   
riders
Meni manjši moški načeloma niso bili nikoli všeč - razen kadar sem se zaljubila! Ma takrat mi je zmeraj ratalo se zaljubit v enga bolj majhnega tipa, kakšen cm manjšega od mene. Ne moreš verjet, pa v bistvu mi sploh niso všeč user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 57
29.11.2007 19:46:14   
Anonimen
A-a, zame manjši ne obstajajo. Nikoli niso. More imet vsaj 185, še rajši pa 190+ user posted image

Moj mož je skoraj 30 cm višji in je prav fino. Jaz jih imam 170.

(odgovor članu riders)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
29.11.2007 20:10:03   
Anonimen
moj fant je od mene večji kakšnih 5cm. sem pa prej imela same velike fante pa morem povedat da je on najblojši od vseh v vseh pogledih. kaj pa se varnosti tiče pa sem pri njem varna kot predsednik obdan z 10 varnostniki. ni važna velikost za zaščito ampak karakter in levjo srce. To pa imama oba z mojim dragim. Prvič ko me je objel sem vedla da je pravi, ker samo v objemu pravega človeka se počutiš varno. Se imela tipa 187cm nabildan, kikbokser in karateist, pa se v njegovem objemu nisem počutila niti malo varno. objem je bil hladen in nekako zategnjen. če pa je fant manjši od punce pa ni to nič slabega. treba je gledat človeka od znotraj navzven in ne od zunaj navznoter. če je prava ljubezen pol je lahko moj moški pohabljen, brez roke in noge, brez lasi na glavi brez pribitega cvenka pa ga bom ljubila kot pa če bi imel vse ideale.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
1.12.2007 23:55:26   
Anonimen
mene bi zelo motilo

sem imela pri 18h enega malo manjšega od mene, sem bila ves čas nervozna pa si nisem hotela priznati, da zaradi višine

od takrat dalje so bili vsi večji od 185 cm..jaz sem se pa počutila super user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
1.12.2007 23:56:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Čisto tako informativno me zanima: Bi vas motilo, če bi bil partner manjši od vas- recimo tam nekje do 5 cm?

Ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
2.12.2007 10:02:51   
Ronči
hmm...težko bi našla manjšega, saj sem sama med manjšimi user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
2.12.2007 10:07:17   
Anonimen
uh manjsi partner, ne hvala

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
2.12.2007 14:10:05   
baguSka

kaj pa ce bi bil tvoj partner z vsemi lastnostmi manjsi od tebe? bi ga pustila? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
2.12.2007 14:29:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

kaj pa ce bi bil tvoj partner z vsemi lastnostmi manjsi od tebe? bi ga pustila? user posted image

Kak misliš s katerimi vsemi lastnostmi? 

Saj moški ni kr naenkrat manjši od tebe, da bi ga čez čas pustila.user posted image  

A si mislila, da pač ne bi vzela manjšega, kljub temu da ima vse ostalo?

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
2.12.2007 14:31:51   
baguSka
govorim o tem, ce bi ga pac spoznala takega kot je.. z njegovo osebnostjo in privlacnostjo.. energijo.. njegovimi ucki, obnasanjem, ritko.. pac cel je on, le manjsi bi bil.. se resnicno lahko zaljubite samo v velikost oz visokost!?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
2.12.2007 14:39:19   
Anonimen
Ja, mene bi motilo, ker sem ze jaz v mini izdaji .. user posted image  Ce bi mel pa moj dragi 5 cm visjo od sebe, bi imel pa 187 cm veliko, to mu pa tut ni vsec ..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
2.12.2007 14:46:26   
baguSka
ne vem no.. sej kakorkdo.. ampak meni je bistvena tista notranja lepota, ki bogati cloveka.. pa kaj potem ce mam nekoga ki je 5 cm manjsi od mene, ce nima 5 dag zenfa u glavi..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
2.12.2007 14:47:30   
venezuela
Jaz sem velika 165cm, moj je 175. On je suh, jst mam vlko rit, tko da se mal pogliha, ker je on večji. Ni važna višina, če si vanj zaljubljena, bo zate večji od vseh drugih tipov. Je ktera gledla Sex in the city, od charlote drugi mož je bil plešast pa ful nagravžno kosmat po hrbtu, pa se je vseen zaluba vanj
Moj sosed je velik 160cm njegova žena je pa 185 pa sta ful srečna skup.

Pojdi naprej in se ne oziraj nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
2.12.2007 14:49:01   
Anonimen
Na začetku bi me morda motilo, ampak ko se zaljubiš, tega ne vidiš več. Men ni tko zlo pomembno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
2.12.2007 14:49:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Ja, mene bi motilo, ker sem ze jaz v mini izdaji .. user posted image   

Tole pa verjamem, ja user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
2.12.2007 14:50:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči
hmm...težko bi našla manjšega, saj sem sama med manjšimi user posted image .

Enako.user posted image

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
2.12.2007 15:14:27   
Gina

govorim o tem, ce bi ga pac spoznala takega kot je.. z njegovo osebnostjo in privlacnostjo.. energijo.. njegovimi ucki, obnasanjem, ritko.. pac cel je on, le manjsi bi bil.. se resnicno lahko zaljubite samo v velikost oz visokost!?user posted image

Ni čist tko, če je manjši, bi danes jaz po izkušnji z manjšim od sebe, oz. enako velikim, zelo težko čutila kakšno kemijo med nama. Brez kemije, samo kot prijatelj, pa če je človek še tolk fajn, pa odnos slej ko prej razpade, ker slej ko prej srečaš enega, s katerim pa imaš kemijo, potem je pa eksplozija. Vem, ker enako kot z majhnimi, se mi godi s preveč suhimi, enostavno, tudi če je na začetku kaka mala kemija, po par srečanjih mine. Komplet vse mine. Četudi je človek fantastično fajn po karakterju. Ne moreš pomagat, enostavno ne moreš, pa če ti je še tolk hudo zanj, zase, ker ne moreš, ker zamujaš eno krasno priliko - al pa ne....saj to je vrednota, enako močna kot npr. pamet pri nekaterih drugih...če pogledaš drugače, zakaj bi morala biti fizična pojava nepomembna? Zakaj mora biti ta vrednota zanič, slaba, kot mora biti v očeh ljudi zanič, če katera išče človeka z denarjem? Vsaka vrednota je ok in ne moreš si pomagat, če jo imaš, kemija, geni tako delujejo. Meni dol visi za bogate, pač pa mi mora biti lep, ne splošno lep, ampak meni osebno lep. gotovo je marsikateri ženski isti dec, ki je meni všeč, njej grd, čuden in je ne mika, vendar je meni pomembno, da je meni lep. Kaj bi lahko bilo s tem narobe? Zakaj je ena vrednota zaničevana, druga pa sprejemljiva? Vrednote so odvisne od posmeznika do posameznika in z nobeno ni nič narobe! Nič.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 73
2.12.2007 15:16:49   
Anonimen

sploh ne bi zacela z njim, ker potrebujem najprej vizualno zadovoljitev (ne rabi bit maneken, le da me privlaci- in manjsi me ne privlacijo niti slucajno ker so mi kot eni palcki)- da naredim korak naprej..

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
2.12.2007 16:50:45   
Anonimen
.. pa kaj potem ce mam nekoga ki je 5 cm manjsi od mene, ce nima 5 dag zenfa u glavi..user posted image

Verjetno si mislila, da kaj ti pomaga višji, če nima nič v glavi a ne?

Drugače pa baguska tukajse gre za komplet. Saj na svetu ne obstajata samo 2 moška, mali in veliki. Jih je kolko hočeš in ne rabim izbirat med visokim-glupim in nizkim-pametnim.

Torej- Zakaj se zadovoljit z malim pametnim, če lahko imaš velikega pametnega? Dejstvo je, da me manjši ne morejo seksualno privlačit in to je to. Ni tu neke filozofije.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Katero ime vam je najlepše?

Sandra (18%)

Katja (28%)

Tinkara (40%)

Polona (14%)

Število vseh glasov: 191

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!