Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka govorim o tem, ce bi ga pac spoznala takega kot je.. z njegovo osebnostjo in privlacnostjo.. energijo.. njegovimi ucki, obnasanjem, ritko.. pac cel je on, le manjsi bi bil.. se resnicno lahko zaljubite samo v velikost oz visokost!? Ni čist tko, če je manjši, bi danes jaz po izkušnji z manjšim od sebe, oz. enako velikim, zelo težko čutila kakšno kemijo med nama. Brez kemije, samo kot prijatelj, pa če je človek še tolk fajn, pa odnos slej ko prej razpade, ker slej ko prej srečaš enega, s katerim pa imaš kemijo, potem je pa eksplozija. Vem, ker enako kot z majhnimi, se mi godi s preveč suhimi, enostavno, tudi če je na začetku kaka mala kemija, po par srečanjih mine. Komplet vse mine. Četudi je človek fantastično fajn po karakterju. Ne moreš pomagat, enostavno ne moreš, pa če ti je še tolk hudo zanj, zase, ker ne moreš, ker zamujaš eno krasno priliko - al pa ne....saj to je vrednota, enako močna kot npr. pamet pri nekaterih drugih...če pogledaš drugače, zakaj bi morala biti fizična pojava nepomembna? Zakaj mora biti ta vrednota zanič, slaba, kot mora biti v očeh ljudi zanič, če katera išče človeka z denarjem? Vsaka vrednota je ok in ne moreš si pomagat, če jo imaš, kemija, geni tako delujejo. Meni dol visi za bogate, pač pa mi mora biti lep, ne splošno lep, ampak meni osebno lep. gotovo je marsikateri ženski isti dec, ki je meni všeč, njej grd, čuden in je ne mika, vendar je meni pomembno, da je meni lep. Kaj bi lahko bilo s tem narobe? Zakaj je ena vrednota zaničevana, druga pa sprejemljiva? Vrednote so odvisne od posmeznika do posameznika in z nobeno ni nič narobe! Nič.
|