svetla soba (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


puri -> svetla soba (28.12.2004 10:44:03)

Moj je star 2 leti in 3 mesece,pa noče spati,če ima v sobi noč,skos se zbuja in joka,ko pa prižgem v hodniku luč,pa takoj utihne in zaspi nazaj-najbrž ga je strah teme!

Zanima me,če pri vas :duda:tudi raje spijo v svetli sobi in kako to naredite,kakšno luč imate prižgano in kje? Jaz bi mu mogla eno lučko za v sobo kupit,pa ne vem kakšno,da ne bo potem že preveč svetlo:zmeden2:

lp:metulj:




Anonimen -> svetla soba (28.12.2004 10:48:56)

Naš Tibor se je zadnje čase nekaj upiral, ko je šel spat. Kar nekaj mu ni štimalo, pa ni točno vedel, kaj. Kar zavlačeval je in govoril, da ne bo spal in podobno. Pa se mi je zazdelo, da bi bilo mogoče bolje, če bi imel kakšno lučko in sva šla v Dipo in kupila tisto nočno lučko, ki se da v vtičnico, potem pa ima gumbek za prižgati oz. ugasniti. Tak lep miškolinček. Sploh ni presvetlo. Samo kaj, ko se je pa Tibor potem spomnil, da bi pa še druge luči lahko bile prižgane... Tako morata sedaj goreti tista nočna lučka in še ena lučka za na pisalno mizo, ki je na omarici poleg postelje (ampak je ne doseže, to je pomembno, da je ne bi slučajno v posteljo vzel). Še dobro, da se za tisto na stropu še ni spomnil... ne, tiste pa ne bi pustila. Sicer ima sedaj zelo svetlo celo noč, ampak če mu tako paše... pa naj ima.




*NaTaŠa* -> svetla soba (28.12.2004 10:50:18)

Mi imamo v sobici na steni lučko iz Ikeje, tako zvezdico modro ki ne sveti močno, ampak ravno toliko da ni popolne teme.Ful uredu.Poglej na njihov www.


Lp




Bejba -> svetla soba (28.12.2004 11:13:09)

Mi imamo lučko v vtičnici, ki smo jo dobili poleg baby phona. Je malo večja kot običajne. Svetloba je taka medla, a ravno pravšnja, da ni čiste teme. Tudi za hranjenje ponoči je čisto dovolj, da se preveč ne predrami.

LP; Bejba




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.12.2004 11:16:53)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




mtd -> svetla soba (28.12.2004 12:14:25)

OJ,
TUDI MI SPIMO PRI BRLJIVKI; TAKA LUČKA KAR ZA V VTIČNICO, SVETI RAVNO TOLIKO, DA E VIDIVA Z MALIM; NO, ZDAJ KO PA SO ZUNAJ LUČKE, SPIMO KAR ORI TEH:)
LP8)




Anja167 -> svetla soba (28.12.2004 20:38:31)

Mi smo dobili za darilo Dolly Moon. To je lutka, ki se ji skozi kapico zasveti lučka (tako kot pri bateriji), če jo otrok stisne k sebi, in se potem na zidu vidijo lunica in sonček in zvezdice. Svetlost je odvisna od moči stiska; ko otrok zaspi in stisk popusti, lučka ugasne. Še nismo sprobali, ker je zadeva od dveh let naprej (moraš biti že kar močan, da stisneš lutko, da zasveti), ampak se mi zdi fajn. Proizvaja Zapf, Nemčija (kolekcija Baby learning), uvaža pa Elform, Sončna 9, Kamnik (če še).




Stran: [1]