Špela -> Je dobro ostati skupaj zaradi otroka (28.12.2004 9:41:24)
|
Ker so prazniki in vse tele lučke,pa okrašene trgovine,itd... kot kaže malo bolj razmišljam,postajam sentimentalna ali pa zato ker se bliža konec leta poskušam narediti obračun. S partnerjem nisva skupaj že od avgusta. Kaj sploh pomeni da dva nista skupaj, nista par? Midva hodiva skupaj na izlete, ko je otrok bolan in v bolnici sva pri njem oba,skupaj se igramo,gledamo risanke(midva bolj kot malček),hodiva na večerje, v kino,... On si celo želi spolnosti. In kaj je narobe pri tej sliki? Narazen sva šla zato, ker so se moji in njegovi preveč vmešavali, ker ne živimo skupaj, ker si je on dovolil preveč grdih besed, me žalil,in na koncu ko ni bilo več spoštovanja in skupnih interesev odšel. A nikoli za vedno. Morda sem polovico vsega kriva tudi jaz, saj sem zelo inpulzivna. Nisem razumela da je cele dneve v službi, in da nima časa za naju. Potrebovala sem ga. Tudi zdaj nima veliko časa, pravzaprav je vse enako. Pa je zaradi otroka vredno se truditi? Mislim da samo sebe slepim da želim Aleksu družino,le zaradi njega samega. Seveda svojemu malčku želim najboljše, ampak tu so še moja čustva. Kako torej v novem letu začeti znova? Ne pričakujem komentarjev, le ven sem mogla dat. Vsa vprašanja so bolj meni namenjena. Vsem vam pa želim lepo Novo leto, polno objemov, toplih pogledov in sreče
|
|
|
|