Anonimen
|
ooo,še kaj hujšega.....ker moj dragi bere forum,bom anonimna in mao predelala podatke. ja,prevarala sem ga enkrat. Od takrat je živ hudič. Sem lepo povedala,zakaj sem ga. Povem tud,da mislm,da nimava kej več skupi delat,ker ni več zaupanje. On vztraja. Prav,ampak povem,da ne bom opreteklosti naprej metali. Ja,seveda....Stvari se sicer malo spremenijo,ampak njegovo ljubosumje je čedalje hujše....Ker vem,da sem ga prvič sama polomila, mi je jasno,da bi morala malo več zdaj vložit v vezo. Pazite zdej to: stil oblačenja po njegovih predlogih, kuham stvari,ki jih on obožuje, nikamor ne hodim, s prijateljicami sem samo na tel. vezi, kaj je žuranje že več kot leto dni ne vem. In...meša se mi...okoli hodim bleda, zamenjala sem življ. cilje, ker jih ne bi sprejel za manjše, nekako v želji prilagajanja in miru v vezi je šlo vse predaleč in zdaj sem v slepi ulici, popolnoma podrejena. In sama sem si kriva. Poteptala sem sebe in igram lutko po njegovim merilih....in čeprav vem tudi to,da sem nekatere stvari brezpogojno spremenila,ker ga imam ful rada,mi gre po drugi strani na bruhanje, ker nisem več senca sami sebi. Da ne govorim,kako neudobno se počutim. Evo,sam tok,da sm se skašljala.... In ko pride do žaljivk, popizdim.....ne prenesem jih....ful bolijo. Zdaj pa vprašanje za milijon eurov? zakaj jaz to vse še vedno prenašam in nemo kimam?!
|