|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kazenska ovadba za otroka
29.11.2007 8:19:43   
Nea_teja_
Če ti nekdo grozi da te bo ustrelu in da si čuvaj hrvet ti in tvoja familja mislim, da ni lahko .Ja v naši državi je pač tako da mora prvo nekdo nekoga pospravit da se kaj ukrene.No upam ,da baba ni tok ****nena in res kej tacga nardila je pa res, da sem bistveno bolj previdna .

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.11.2007 8:23:35   
natasaom
vem kako je!sem na istem.pa dokler se ne zgodi nič konkretnega ne morejo nič.taka je naša država.jaz bi na tvojem mestu vseeno šla na policijo.ti bojo vsaj povedal kaj naredi.al pa po čudežu sami kej ukrenil.

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.11.2007 10:01:32   
Anonimen
Kaj si nor kake budale živijo.

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
29.11.2007 10:09:24   
Nea_teja_
Ja nivess tudi take budale živijo ,ki ne prenesejo da je nekdo srečen .Si lahko predstavljaš ,da mi je rekla ko sem bla noseča z tamalo da se ta otrok nebo rodil živ .

Saj pravim baba ni normalna če jo lastni otroci nemarajo nikoli ji pa niso grozili ali pa kaj podobnega.
Nikoli ni nič storila za njih kot da ne obstajajo in zdej še to da gre malega kazensko ovadit .
Ženska je doma nikoli  ni nič delala in očitno rabi denar sam na moj račun ga pa že  nebo dobila že tako plačujeva njen kredit ko ga je vzela še ,ko sta živela skupaj in ji je bil moj porok .Ker pa ni plačevala so se vsedli mojemu na plačo  oz smo se dogovorili da ga sama plačujeva da nima blokiranega računa ,ker nisva niti vedla pošto je pa vso ona skrivala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.11.2007 10:14:35   
natasaom
groza!!! sigurn jo dnar matra...sam taka baba ni vredna,da ji kdo reče mama...sej se bo uredil.je pa žalostno,da svojemu otroku nagaja namest da bi mu pomagala...tega pa nikoli ne bom razumela.

Neposredna povezava do sporočila: 30
29.11.2007 10:15:58   
Nea_teja_
sva že dve

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 31
29.11.2007 10:22:07   
mika
nea teja, žal tud jaz poznam takšno mater, kot jo opisuješ.
ko bo fant imel zaslišanje, je najbolje, da gresta še vidva z možem in povesta kakšna je situacija, tako bodo tud policisti dobili okvirno sliko.
zakoni so pa tako napisani, da policija ne more nič, če ne pride do tragedije.

Neposredna povezava do sporočila: 32
29.11.2007 10:26:35   
mika
je pa žalostno,da svojemu otroku nagaja namest da bi mu pomagala...tega pa nikoli ne bom razumela.

jaz tud ne. takšna ženska mora bit psihično motena, normalna tega sigurno ne bi počela.
otrok, v tem primeru ki ga jaz poznam, je prekinil vse stike z materjo in ne ve kaj se z njo dogaja, ona pa verjetno zanj ne. za vse kar je vedela mu je metala polena pod noge in glede nato, da je sedaj mir, predvidevam, da ne ve o otroku ničesar.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 33
29.11.2007 10:33:45   
natasaom
ja tako naredita kot pravi mika...tud moj je stike pretrgal s starši,še preden sva se midva spoznala.ne vem točno zakaj..samo noben od treh otrok ne gre domov.
jest samo vem,da se ne pustim ****t v glavo in da bom vse naredila,da bo moj otrok varen pred psihotom-ki je na žalost moj brat.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 34
29.11.2007 10:34:08   
Nea_teja_
Hvala punce ker mi stojite ob strani res imam že polno glavo te babe.Upam da se bo vse rešilo v roku pol leta in ločitev z njo in vse ker nimam več živcev da to prenašam .

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 35
29.11.2007 10:39:04   
natasaom
malenkost..probi se relaksirat..jest po vsaki obravnavi bruham-trpim še 3 dni.sem čist zmešana..ampak se ne dam-tokrat ne!
moje mnenje je da ženska cvil,ker ve da bo zgubila vse..lovi zadjo bilko,ki je ni...

lahko pa tud napišeš prošnjo za priuritetno obravnavo-pomaga

Neposredna povezava do sporočila: 36
29.11.2007 10:46:17   
Nea_teja_
Moj dragi mi pravi naj se ne sekiram ker tko sam trobezla sam mene pa moti in mi ni vseeno če mi teži ,grozi kliče zvečer z različnih tel .Zaradi te babe zmešane pa št.že negrem menati kot je predlagal moj.Pravi  da se bo  sedaj vse uredilo in da jo sploh nebo več čakal in prosil za sporazumno ampak samo tožil.Jest se pa sekiram za najine in hkrati njegove otroke ,ki mi pomenijo vse in to ve on prav tako tamaladva (no tamalauser posted image user posted image  saj sta polnoletna ampak jima vseeno rečem tako).Ne mine dan  ,da ne pomislim na vso zadevo katera me spravi v slabo voljo ,ki pa jo vsi takoj začutijo in tudi vejo vzrok.
Zadnjič je moj reku ,da se boji da bom spakirala in šla ,ker nebom več zdržala.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 37
29.11.2007 10:51:03   
natasaom
sej ti pravim,da cvili,ker ve,da je zgubila...kaj pa če izbereš taktiko..ko te pokliče ji rec:sej vem,da ti je hudo pa da nis prbolela sam sprijazni se,da ,,,,ni več tvoj,ampak moj........
za otroke jo očitno boli k.... maščevala bi se rada tvojemu in tebi..pa probaj zdržat.sej vem,da je težko...ampak ne ji dat tega veselja,da se naslaja ob vašem trpljenju

Neposredna povezava do sporočila: 38
29.11.2007 16:27:20   
Nea_teja_
No pa nadaljujmo zgodbo.

Danes okrog 15 pozvoni na vrata odprem pred njimi pa policaj če je doma sem jaz ta pa ta ,pa če je še doma moj partner in sin.Ga jest gledam kot da je padu sa neba.Pol pa rečem ja pejte naprej kaj pa je pa prav vsi trije ste kazensko ovadeni zaradi ogroženja življenja.Skor sem padla v nezavest pol,ko končno pridem k sebi  pa zvem da je una  p...... ovadila vse tri čeprav ni noben nič kriv.
Pol sva polcaju vse razložila kako in kaj pa prav naj se vseeno zglasiva na postaji da nardi zapisnik .Jest pa mu pol rečm matr bom to babo enga lepga dneva nalomila k mačka z kolom da bo mir pa prav on jest nisem nič slišu pa se nasmeje. No tko da zdej smo vsi v kazenskem postopku zaradi tiste p...... .

Neposredna povezava do sporočila: 39
29.11.2007 16:47:44   
bt08
user posted image user posted image Ja hudo sej ne morem vrjet!user posted image user posted image user posted image
Kok so ene ženske nenormalne,res hudo da taki stvori živijo in rojevajo!!!!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

Neposredna povezava do sporočila: 40
29.11.2007 17:00:30   
natasaom
nisi v kazenskem postopku.sedaj si v preiskavi.v kazenskem postopku bo ona-za krivo ovadbo.in najbolj,da takoj,ko boste zaslišani še vi daste ovadbo proti njej...pa probaj se zadržat takih komentarjevuser posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 41
29.11.2007 17:13:01   
Anonimen
nisi v kazenskem postopku.sedaj si v preiskavi.v kazenskem postopku bo ona-za krivo ovadbo.in najbolj,da takoj,ko boste zaslišani še vi daste ovadbo proti njej...pa probaj se zadržat takih komentarjevuser posted image

Se strinjam, sploh za zadnjim stavkom.

Zna ženska vsako tako pripombo zlorabiti sebi v prid. Bodite korektni.

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
29.11.2007 17:19:41   
cindy
Sorry za tako glupo situacijo, ampak na zalost sem na lastni kozi obcutila zlehtnobo takih bab, ko jim nekaj ne stima se vtaknejo in hocejo drugemu zdraho naredit. Drzi se.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
29.11.2007 21:42:56   
Nea_teja_
Sej nobeden od nas sploh ni govoril z njo niti nisem prepričana če je tamal.Klical je en njen  houdre in začel zmerjati in grozit.Tako da kako smo mi njej grozili mi niti ni jasno.V soboto pop se mormo zglasit na PP in podat izjav al karkoli se že temu reče.Ja in jaz in moj jo bova tudi kontra kazensko ovadila ker imava tudi pisno njena pisma ,ki nama jih je  pošiljala kaki dve leti nazaj ampak ženska ni napisala datuma in jih lahko uporabim.No bom pa še jest malo ratala žleht.Ko sem pa policaju rekla ,da se ženski vsake kvatre malo obrne in začne morit po tel je reku a ste mogoče pogruntali kdaj ona kliče mogoče na polno luno al kej me je pa skor pobral od smeha.In nej se zdej ona mene čuva ,ker mi je stopila na žulj ampak moj udarec nazaj bo čisto po pravni poti čeprav bi ji jih rade volje naložila z kakim valarjem.

(odgovor članu cindy)
Neposredna povezava do sporočila: 44
29.11.2007 21:49:42   
natasaom
te 100% podpiram!pa zaslišanje ni taka huda stvar-sem bila velikokrat-sploh,če nisi nič kriva.sej ti bojo na pp več povedali...
želim ti veliko dobrih živcev..valjar bi pa tud jest uporabila pa bom raje pravno pot ubrala.
za komentarje sem pa mislila,da tud pred policajem ne govori tega,da bi jo nabutala,ker lahko tud policaje pokličejo kot priče.ne moreš verjet kako se to zakomplicira.ti bodi taka kot si-predvsem prijazna in razumevajoča!

Neposredna povezava do sporočila: 45
29.11.2007 21:55:32   
Nea_teja_
Sej sem tisto o valarju sem pa rekla tko k smo se že vsemu smejal in je on reku če jo trka na določene dneve .Tko da mislim ,da me niti ni resno jemal .user posted image user posted image user posted image Sem mu pa rekla da glede na vso situacijo se počutim ogroženo jest in moja familja ker nevem kdaj se ji lahko  babi utrga in koga poči.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 46
5.12.2007 8:38:15   
Nea_teja_
No da vam povem na hitro kaj se dogaja babnca je umaknila ovadbo češ ,da se je zmotila.Aja pa še to midva naj bi oz jaz imela njeno neko tek št. in ji naklepala raučun zato je vse skupaj ovadila pa še za življensko ogroženost.Jest mam pa svojo tel.že nevem 5 let pa kako naj bi jest sploh imela njeno user posted image user posted image user posted image .Saj pravim baba ni normalna mora mal do dr .Rugla.

Neposredna povezava do sporočila: 47
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?