Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zanositev po laparoskopiji 30.11.2007 12:18:33
|
|
|
|
ek76
|
Laporoskopija je nova metoda pregledovanja rodil, bolj natančna in tudi veliko dražja kot HSG, in tudi če je karkoli narobe se takoj odstrani. To je zadnja preiskava in mislim da tudi obvezna pred postopkom umetne oploditve. lp
|
|
|
|
RE: Zanositev po laparoskopiji 30.11.2007 12:46:57
|
|
|
|
Ashajt
|
Hvala za odgovor.
|
|
|
|
RE: Zanositev po laparoskopiji 30.11.2007 12:57:19
|
|
|
|
witto
|
ek76, nevem ali sem prav razumela, kaj pomeni, da je laparo zadnja preizkava pred umetno oploditvijo? Če laparo ne uspe, sledi torej umetna?
|
|
|
|
RE: Zanositev po laparoskopiji 30.11.2007 13:13:37
|
|
|
|
Fargesia
|
ojla..jaz sem imela laparo 10.7. in še ni obrodilo sadov. zdaj sem sept nazaj na klomifenu in upam da bo zdaj ratalo... mislim da prej probajo še z inseminacijo...pa tvojega pošljejo na spermiogram...
|
|
RE: Zanositev po laparoskopiji 30.11.2007 13:36:02
|
|
|
|
witto
|
jast sem imela laparo. 11.10. Pa tudi še ni nič. Sem sicer imela 28.10. Zdaj bi pa že pred 2 dnevi, morala prit druga, pa je še kar ni...... na klomifenu sem pa od Maja meseca. Sem mislila, da se mi bo vsaj ciklus uredi po posegu
|
|
|
|
RE: Zanositev po laparoskopiji 30.11.2007 13:57:06
|
|
|
|
ek76
|
Na lporo ti natančno pregledajo rodila oziroma celi trebušno votlino (želodec, medenica..). V primeru, da kaj na rodilih odkrijejo to odstranijo ali kar pač in se dogovorite za nadalnje zdravljene neplodnosti. V primeru, da so rodila ok, te pustijo čakati cca. 3 mesece, ker je po tem postopku večja možnost zanostive. Če pa v določenem času ne zanosiš se odločijo za umetno oploditev (iui,ivf). Jaz bi šla tako septembra na iui vendar, ko sem dobila datum za iui sem spontano junuja zanosila (3 ciklus po laporoskopiji), prej pa smo se trudili 2 leti. lp
|
|
|
|
RE: Zanositev po laparoskopiji 30.11.2007 14:05:32
|
|
|
|
witto
|
Najlepša hvala za odgovor, pa čim lepšo , jast bom pa vztrajno čakala na
|
|
|
|
RE: Zanositev po laparoskopiji 30.11.2007 14:15:37
|
|
|
|
Ashajt
|
Pri meni so vse preiskave do sedaj pokazale da je vse ok. Hsg, hormoni, klomifenski test, samo endometrij sem imela pretanek. Pri partnerju pa je tudi spermiogram super. Tako da upam da je laparoskopija zadnja zadeva pred insemenacijo .
|
|
|
IME ZA PUNČKOguglaKatero ime za punčko bi izbrali?Tara (
20%)
Neli (
15%)
Mishel (
5%)
Lori (
5%)
Zala (
56%)
Število vseh glasov: 342Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!