|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zdravniški pregled v nosečnosti
28.11.2007 11:37:27   
Muklla
V službi so mi rekli, da imam zdravniški pregled. To bo ravno v 9.tednu nosečnosti. Glede na to, da naj bi slikali pljuča in delali EKG ne vem, če je smiselno, da sploh grem. Razmišljam, da bi v službi kr povedala za nosečnost, pa naj oni povedo, če grem ali ne.

Kaj pa ve mislite. Slikanje pljuč sigurno odpade. Kaj pa EKG?

Hvala in lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zdravniški pregled v nosečnosti
28.11.2007 11:42:54   
majci23
jaz sem tudi mela zdravniški na začetku nosečnosti in ni pro blema. EKG ti komot lahko delajo za slikanje pljuč pa ne vem.

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.11.2007 11:49:54   
Aurea
Jaz bi na tvojem mestu šla na pregled in potem zdravniku tam poveš za nosečnost in boš verjetno vse razen rentgena lahko opravila. Jasno, da te ne bodo pošiljali na potencialno nevarne preiskave za user posted image .

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.11.2007 11:50:49   
špelin@
Jaz bi na tvojem mestu na pregled šla, bi pa tam takoj povedala za nosečnost. RTG pljuč odpade, EKG pa je čisto nenevaren.

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.11.2007 12:28:15   
Naja30
Če greš na pregled, lahko tam poveš, ni treba v službi.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.11.2007 12:32:42   
Sandra*
K sm šla jaz na zdravniškega za službo, so me preden so mi slikali pljuča ene 10 krat vprašali, če sem noseča, ker če sem me ne bodo slikali, pa če me ne bodo slikali ne bodo napisal zakaj niso. Tako da kr pejt na zdr. pregled in lepo pol tam povej da si noseča.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.11.2007 13:09:10   
Estrella*
Če greš na pregled, lahko tam poveš, ni treba v službi.

user posted image  Naja3
Na pregledu popvej, da si user posted image , naredili ti bodo verjetno vse preiskave, razen slikanja pluč. Podatek o nosečnosti je zaupni podatek in zdravnik jih ne sme posredovati delodajalcu.
V službi poveš ko se ti bo zdelo primerno.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.11.2007 13:24:48   
Muklla
Hvala. Bom šla, pa bom povedala tam, da sem noseča. Nimam namena že v službi trobit, da sem. Najprej bi rada dala skozi prvi pregled in NS, pol pa ni panike.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......