Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: PLAČILO VRTCA in ZASTONJ VRTEC ZA DRUGEGA... 28.11.2007 11:57:09
|
|
|
|
Taula
|
ve se kdo kaj bo s septembrom 2008? bo zastonj za drugega in tretjega ali ne? Glede tega je trenutno zatišje in nič ni še uradno, tako da ne vem. Možno da bo, ker bo volilno leto...in bodo obljube.
|
|
RE: PLAČILO VRTCA in ZASTONJ VRTEC ZA DRUGEGA... 28.11.2007 12:15:11
|
|
|
|
lelaval
|
Saj do 15.11.je bilo treba ponovno vložit in nove odločbe bodo veljale januarja - mogoče pa vas dajo v kak plačilni razred nižje.
|
|
RE: PLAČILO VRTCA in ZASTONJ VRTEC ZA DRUGEGA... 28.11.2007 12:18:38
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Novela zakona o vrtcih, ki uvaja brezplačen vrtec za drugega in ostale otroke iz izste družine, ki istočasno obiskujejo vrtec, čaka na obravnavo na vladi. Potem jo mora sprejeti še državni zbor. Uveljavljena naj bi bila leta 2008, s 1. septembrom. Glavno pa je, da je v proračunih za 2008 in 2009 že rezerviran denar v ta namen.
|
|
RE: PLAČILO VRTCA in ZASTONJ VRTEC ZA DRUGEGA... 29.11.2007 12:19:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Pozdravljene! Od kolegice, ki dela v vrtcu sem izvedela, da je neuradno že sprejeto in čaka samo še na uradni žig, tako da kar veselo da bo čim več sončkov brezplačno v vrtcih!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: PLAČILO VRTCA in ZASTONJ VRTEC ZA DRUGEGA... 29.11.2007 12:35:27
|
|
|
|
Splet.Ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pozdravljene! Od kolegice, ki dela v vrtcu sem izvedela, da je neuradno že sprejeto in čaka samo še na uradni žig, tako da kar veselo da bo čim več sončkov brezplačno v vrtcih!!! Jaz zadevo poklicno spremljam na vsakem koraku. Nič ni še sprejeto, bo pa kmalu in zaenkrat ni nobenih ovir, ki bi nakazovale kakršnekoli težave. Po vladnem sprejetju zakona ga mora sprejeti še državni zbor. Je pa denar v proračunih za 2008 in 2009 že rezerviran v posebni postavki. Predvolilno leto je pa tako in tako predlogu zakona v prid. Tako da se strinjam, kar :)
|
|
RE: PLAČILO VRTCA in ZASTONJ VRTEC ZA DRUGEGA... 6.8.2008 8:35:32
|
|
|
|
guppy
|
Na straneh MŠŠ je objavljena vloga za oprostitev plačila vrtca za drugega otroka in nadaljnje otroke iste družine, ki so hkrati vključeni v vrtec. Namreč, "drugi otrok zastonj" ne gre avtomatsko, ampak je treba vlogi za znižano plačilo priložit še ta pildek. KLIK TUKAJ
|
|
|
|
RE: PLAČILO VRTCA in ZASTONJ VRTEC ZA DRUGEGA... 11.8.2008 21:38:41
|
|
|
|
DeVilla
|
Ojla, ravnokar se ukvarjam s pisanjem za znižanje plačila vrtca in zraven kolnem, ker nikoli ne vem, ali naj vpisujem zneske za predpreteklo leto (2006) ali za preteklo (2007)!?!?! Trenutna odločba o znižanju mi velja do konca decembra 2008... Mi ve katera pomagat? Drugo vprašanje pa se nanaša na "zastonj vrtec za drugega otroka" - lahko ta piltek oddaš že z vlogo o znižanju ali moraš počakat da dobiš pozitiven odgovor na novo vlogo? Po moje bi jaz oddala "zastonj" vlogo za tadrugo že zdaj, ker imam že odobreno znižanje do konca 2008, ko pa dobim novo odločbo, pa bom napisala še en tak listek... Kaj pravite ve? Lp, DeVilla
|
| Stran: [1] |
GHdejziKoliko obrokov GH so imeli vaši sončki pri 7m?1 (
25%)
2 (
26%)
3 (
32%)
4 (
7%)
5 (
11%)
Število vseh glasov: 332Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!