nana35 -> RE: Januarčice 08-2.del (25.12.2007 10:12:52)
|
Dober dan-je že,kajne? Sem šele pred 20 min.vstala,si lahko to zamislite?Sicer sem bila že spet ob 5h v kuhinji in pila kapučino,pa malo brala,potem pa šla spat nazaj-do skoraj zdaj.Spala pa nisem zaradi preklete zgage[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image],spet je pekla kot hudič,pa sem pojedla pol Rutacida,celega ne morem,ker mi je fuj,pa nič ni bilo bolje in sem vstala.Samo če ne ležim je pa dobro. Raja lepo da si še doma in da boš še nekaj časa počakala,tako je tudi prav.So pikapolonice in pesti mogoče tudi malo pomagale. katee,vidiš kakega srčka imaš,da ti ne dela luštov z drugo hrano in lepo uživa sadje.Upam,da se tega drži!! Joj,to pa ni dobro,res grdo,da se je tema ubogima človekoma na tak dan zgodil požar.Res bi morali biti previdnejši,ko v teh dneh tako kurimo svečke..upam le da se bo vse dobro izteklo tudi za njiju in mogoče pa le ni take škode.Je pa že misel na to grozna. To je to na ta dan.Upam,da ste lepo in da uživate v dnevu s svojimi domačimi.
|
|
|
|