klaja -> RE: Januarčice 08-2.del (23.12.2007 17:49:29)
|
Golobček iskerno sožalje še od mene! Zgleda da imamo vse neke težave, jaz imam občutek, da ne bom več dolgo zdržala, tako me boli hrbtenica oz. lahko rečem da me kar peče. Trebuh mi spet otrdeva, vse me nekam dol tišči. Sem šla prej lulat, pa sem mogla vmes malo zadržat, ker sem imela občutek, da mi bo vse ven padlo. Pa ful težko sedim, moram imet noge ful na široko narazen, ker se mi zdi, da drugače Hana nima dovolj prostora. Zgleda da nas polna luna muči 100/h. Mogoče bo že pojutrišnjem kaj boljše. Tudi gibi so tako tako, ampak pri meni je vsako nedeljo tako, zgleda da ima nedeljski počitek. Tinča 1 tebi pa se ne rabi nikamor mudit, si lahko v porodnišnici družbo delama.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Puri si napisala, da je driska tudi eden od znakov bližajočega se poroda, samo pri meni to traja že ene 14 dni, tako da ne vem. Ali pa me bo vsak čas prijelo! Za novo leto pa bomo doma, saj meni ni najbolj, da bi kam šla, pa še Julijin ritem bi spet čisto zmešala. Tiste, ki že imate večje otroke, a jih budite ob polnoči? Mi smo se pa danes že sankali, je božiček (babica in deda) prinesel Juliji sanke in smo jih sprobali, mala je bila ful navdušena, samo mami ne preveč. Lep večer vam želim in čim manj težav!
|
|
|
|