klaja -> RE: Januarčice 08-2.del (9.1.2008 9:29:40)
|
Jutro! Bom najprej odgovorila, kar se še spomnim. Lunca1, ja Julija je imela dve luknjici na srčku, vendar sta bili preveliki, da bi se sami zaprli, pa tudi težave je imela. Njen srček ji je pobral vso energijo, zato sem ji morala dodajat dodatke pri hranjenju, da je vsaj malo napredovala na teži. Tako je šele po operaciji začela nosit številko oblačil 62, takrat pa je bila stara 5 mesecev. Katee saj če je luknjica majhna se v večini primerov sama zapre, upam da bo v vajinem primeru tako! Raja čestitke ob rojstvu! Benika mali je pravi cuker, glede ustnice pa sem pred časom na forumu nekje zasledila, da se da prav lepo uredit in kasneje sploh več ni kaj dosti vidno. Aurora6 čestitke za Anito! Lutiropan čestitke za Kajo! Majra dobrodošla med čvekami in upam da se tvoja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] kmalu odloči in pride na ta svet! Drugače pa je moje počutje tako kot ponavadi, nič kaj prijetno. Sem pa ugotovila, da brezveze jamram doma glede mojega počutja, saj me nihče ne upošteva (imajo vsi neke težave in so moje minimalne v primerjavi z njihovimi!!!). Tako da sem se odločla, da jim ne bom več težila, bom že nekako potrpela teh nekaj dni. Lusa tudi tebi iskrene čestitke za Dašo in upam da je vse vredu in da se že cartate! Jaz bi pa danes morala iti na pregled, pa nimam varstva, pa niti prevoza. Sem mislila da bo dedek doma in bo pazil Julijo, pa je zadnji moment moral v službo. Tako da si bom prestavla na jutri. Upam samo da nebo treba it rodit danes, ker bo drugače kriza.
|
|
|
|