Stefka -> dogovor med bodočim delodajalcem in delavcem (28.11.2007 10:07:24)
|
Pozdravljene/i, me zanima ali je mogoče katera že to sklepala? Namreč, načeloma sem se odločila, da sprejmem novo delo (za decembrske plače v zdajšnji službi namreč ne bo denarja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]), ampak rada bi se "zazihrala", preden dam odpoved. Vem, da po ZDR moram dobit predlog pogodbe o zaposlitvi najkasneje nekaj dni (mislim, da tri ali pet) pred začetkom zaposlitve, jaz pa bi rada imela črno na belem preden dam odpoved. Vem, da obstaja nekakšna zadeva "letter of intention" - ne vem kako se temu reče v slovenščini, v kateri se dogovorijo osnovne zadeve - plača, dodatki, delovni čas... ampak zanima me ali je katera kaj takega že dobila in kako je to izgledalo. Jaz sem mislila, da bi rekla za nek pisni dogovor med delodajalcem in mano, kjer si pisalo, da je zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo treh mesecev, pa plačo, dopust, dodatki in seveda kaj vse se zavežem jaz, da bom znala PREDEN pridem na delo (govora je bilo namreč o tem). Danes imam namreč tam sestanek in naj bi se o tem dogovarjali. Ima kdo kakšen predlog? Hvala.
|
|
|
|