Anonimen -> RE: PREŽIVNINA (10.12.2007 2:19:17)
|
Jaz sem Gospoda Bivšega najprej prijavila na policijo in prej kakor v enem mesecu so ga našli (jaz nisem vedela, kje stanuje) in zaslišali, nakar so mi poslali obvestilo na dom, da so mojo ovadbo za kaznivo dejanje predali Državnemu tožilstvu. Ta papir pa sem potem priložila tožbi za izterjavo preživnine, ki sem jo oddala na vložišču sodišča. Po enem mesecu seveda še čakam na kakšno sodno reakcijo. Na Preživninski sklad grem pa do konca tega leta. Rahlo se mi fučka za vse skupaj, ker Gospod Bivši uradno tako ali tako nima nič in mu nič tudi ne morejo vzeti. Pa tudi že 4 leta ne plačuje ničesar in tudi vnaprej ne bo, če se ne bo zgodil čudež. Imam pa določeno preživnino 125€ mesečno od aprila 2005 dalje, tako, da mi je v tem trenutku dolžan cca. 4000€ in to brez obresti. Tega denarja ne pričakujem, samo kaj, ko sem izterjavo morala oddati, drugače bi mi vzeli otroški dodatek. In če želim videti vsaj tistih 70€ mesečno od Preživninskega sklada, potem je pač to edini način. Zaporov se Gospod Bivši niti najmanj ne boji, saj je njihov stalni obiskovalec. Večji problem mu je, da nikjer po SLO ne more mirno hoditi, ker je povsod nekomu nekaj dolžan. Ko mu bo pa TO zraslo čez glavo (in jaz bom prva v vrsti od upnikov)... no, takrat bom pa lahko kaj napisala na RR. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|