makica -> a Problemi s spanjem (28.11.2007 9:42:36)
|
Doma imamo enomesečno punčko, ki se polno doji. Problem imamo s spanjem včasih podnevi, v večini pa ponoči. Težava je namreč v napenjanju. Ko se naje ji podremo kupčka, podnevi je pokonci, ponoči pa v polsedečem položaju. V večini kupčka podre. Če jo potem prenesem v njeno posteljico se predrami in se zvija in hrope ter spušča zvoke, kot da si ji hrana dviguje. Nekaj časa je delovalo da sem jo pustila spati na meni v polsedečem položaju cca pol ure in jo nato prenesla, kar je v večini uspelo, vendar zadnje dve noči ne. Se predrami in zopet ti zvoki in zvijanje. Naj še povem da ponavadi ji res priteče mleko iz ust, lahko tudi že sesirjeno. Sedaj pa me zanima ali je res lahko kašna težava v prebavilih da se ji tako hrana dviguje ali je bolj psihološkega pomena, ker me ni zraven. Preden jo prenesem v njeno posteljico jo ogrnem v segreto dekico in tudi planice pod vzglavjem je segreta. Tudi če spremenim položaj v naročju se ponavadi zvija, le položaj podiranja kupčka ji najbolj ustreza, vendar se bojim da bi se tega navadila, meni pa tudi ni to najudobnejše spanje. Povrh tega pa je še spanje na trebuhu odsvetovano. Prosim za kakšen predlog kako naj se lotim zadeve.
|
|
|
|