nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiamo Vi se tle režite in krohotate, jaz se pa resno grozno matram, ker mi čisto vsak dan po kosilu tukaj v pisarni po črevih klokota. Ker ne upam prdnit, stiskam šupak, potem pa ves tisti zrak potuje nazaj in to tako ropota, da so že dvakrat hišnika klicali sem na istem, še dobro, da sem sama v pisarni in lahko kakega spustim, tihomirja mislim in to pri odpem oknu, zdraven pa upam, da ne bo noben prišev v mojo pisarno v roku 10min, dokler se ne razpuši Al bina upam, da se hitro najdeš rešitev. Blagor vama, k sta vsaj v pisarnah. Jaz sem v razredu, polnem mularije. In mi klokota po črevih, da je joj . Enkrat mi je tako brbotalo notri, da se je mož zbudil , pa sin me skos sprašuje, če mi dojenček notri brca - jap, tudi trebuh imam tak, kot da sem v 5. mesecu. Grozljivka!!! Jaz sploh ne vem več, kaj naj naredim. Sicer imam prebavo redno, s tem nimam problema, ampak imam hkrati non stop občutek, da moram kakat. In včasih, prav danes, recimo, sem tako napihnjena, da me že cel dan noro trebuh boli - ful me zaboli, ko se vsedem, zaboli me tudi, ko se obrišem na stranišču. Zase sicer vem, da ne jem nič kaj zdravo, ker obožujem take "nezdrave" stvari, pa nora sem na fižol, čečeriko, grah, pasulj, prebranac - sicer težko rečem, da me kaj bolj šravfa takrat; prav nasprotno, takrat fino prdim in ni problema - gre ven Najhuje je, ko te samo zvija in napenja in čutiš, kako ti zrak potuje po črvesju gor in dol, ven pa ne gre. Bioresonanca??? Magi, kje bi se kaj takega našlo v LJ (saj vem, da obstaja, ampak vsak nasvet prav pride). Aja, Dida pa meni ni bog ve kaj dosti pomagala, res pa je, da sem bolj malomarne sorte, kar se zdravil tiče in mogoče zato ni delovalo. Ti, njuška, se pa že zjasni, kje se ta Nahrin dobi, no! LP od napihnjene brbotavke
|