malika -> Koliko ste pripravljene odšteti za voziček? (27.12.2004 20:36:57)
|
Jaz sem naredila čisto tapravi doktorat iz vozičkov ko sem šla v nakup. In hvalabogu, da sem ga in tudi hvalabogu, da sem bila pripravljena odštet tudi malo več denarja. Pri nakupu moraš vedet, da ga boš TI vozila in da boš ti za vozičkom stala in ga tičala najmanj leto in pol. Odličen primer tega je moja svakinja, ki je gledala samo na ceno in to je tudi dobila. Voziček je res lep in poceni, to je žal tudi vse kar je dobrega o njen povedala. Kaj ji pomaga lepota, če pa mora napet vse sile, da lahko gre v ovinek, kaj šele da spleza z njim na pločnik. Enkrat sva za šalo menjali, ker ji nisem verjela in zraven skoraj pop... Pa nimam nekega vrhunskega vozička. Imam Quinny fashion, ki nima gibljivega sprednejga kolesa in je med Quinny-ji najcenejši(zraven Speedya). Ampak sem maksimalno zadovoljna z njim, z njegovo vodljivostjo, mali se v njem dobro počuti in z vozičkom pridem povsod. Po makadamu, po stopnicah, luknjah,...povsod. Ni mi žal, da sem odštela malo več denarja in če bi kupovala še enkrat bi kupila isto. In še vedno stojim za dejstvom, da raje kupim rabljen boljši voziček, kot nov in cenen. Razmisli, pa brez zamere, če bo katera huda, to je moje mnenje.
|
|
|
|