spalna vreča (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

ursy78 -> spalna vreča (27.11.2007 15:06:35)

kaj pravite na spalno vrečo za dojenčka namesto kovterčka.a je boljše če spi v spalni vreči,ke ma odzignjeno vzglavje,poj pa tek dol leze.pa še vroče mu je

Sandra* -> RE: spalna vreča (27.11.2007 16:08:08)

Naš ima že od enih 4 mesecev spalno vrečo, tako bolj tenko, pa s kovterčkom ga tut pokrijem, men se zdi ful fajn, lepo mu je toplo pa še zbrca se ne tok, če pa se obrne in odkrije pa je še vedno v vreči in veš da mu je toplo.

NRMM -> RE: spalna vreča (27.11.2007 19:36:59)

Moja druga punca spi v spalni vreči že od septembra,torej od 2 mesecev dalje. Tudi iz razloga,da je skozi pokrita,kajti prvo smo pokrivali s kovtrčkom in zdaj imamo probleme pri 2 letih,ker ne ostane pokrita niti minuto.

apolonica -> RE: spalna vreča (27.11.2007 21:30:10)

Mam 2 fanta - različne starosti, katera sem oba dala v spalno vrečo, pol pa še s kovtrčkom. meni se zdi to fajn, ker me ni nikoli strah, da je otrok odkrit. kar se tiče tega, da so pozneje zaradi tega vedno odkriti pa ne verjamem, saj se to dogala vsem otrokom. tud nam se je, pa pas niso devali v vreče - saj mene ne, ker jih takrat še ni bilo.

lp

Talika19 -> RE: spalna vreča (27.11.2007 21:32:49)

Naš je star 3 mesece in že 14 dni uporabljamo spalno vrečo. Meni se zdi super, ker mu je lepo toplo, imamo pa v spalnici dokaj mrzlo (17-18 st.). Prej se je vedno odkril, ker ves čas dviga noge skoraj do ušes. Ga pa po rokicah pokrijem še z dekico.

Stran: [1]