jakaracman -> RE: zdravilišče Laško - kako je tam? (28.11.2007 19:08:54)
|
Mi smo bili v sobi, ki je imela masažni tuš in wc.Potem je bila pa še ena kopalnica, brez wc samo z jakuzijem[sm=bravo.gif]Imaš tudi možnost točenja termalne vode.Soba je imela posteljo in raztegljivi kavč, ki so nam ga pripravili za malo.Tam je potem oči spal mala pa pri meni[sm=jezicek.gif].Je bila tudi krasna terasa, z lesenim ležalnikom , kar sedaj ni tako aktualno.Spodaj v kleti je bazen, notranji in zunanji, pa otroški bazen z toboganom in enim delfinčkom na sredi za igranje.Gužve ni bilo imaš pa možnost vstpa v vse bazene in tudi terme 3000, kje pa bo sigurno več ljudi.Je pa vse povezano po hodnikih.Mi smo se kopali smo v Livadi.Savne so tudi luštne in kar velik bazenček za sproščanje je tudi tam.Hrana je bila božanska, vsak dan veliko menijev, poskrbljeno dobro tudi za vegije.Edino tretmaje za razvajanje si moraš obvezno prej rezervirati, najbolje ob rezervaciji sobe, saj imajo ful zasedeno.Meni je res na nivoju in smo uživali, sigurno se bomo še vrnili.Minus za možeka je bil, da ni brezžičnega interneta v sobi, moj pa , da imajo tako zasedene beauty tretmaje.Slednje enostavno rešiš ob predhodnji rezervaciji. Avto lahko parkiraš tudi v garaži- vendar z doplačilom.Bila sem zelo presenečena, ker je bilo v hotelu veliko družin z otroci, sem mislila, da bodo bolj pari in penziči.Pa ni tako.Če ste pa ljubitelji golfa je pa sploh ena A saj je igrišče za golf zraven.
|
|
|
|