|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moram k imenovanem zdravniku
27.11.2007 12:16:13   
Sandra*
A je katera v bolniški kdaj dobila vabilo od komisije na obravnavo v zvezi glede bolniške?

Men so podaljševali bolniško za 14 dni no danes pa sem dobila vabilo da me vabijo da pridem na obravnavo.

Boli me križ ko user posted image , zadnjič sem padla po stopnicah in skratka sem čist adijo?

Zanima me kako to zgleda?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: moram k imenovanem zdravniku
27.11.2007 12:41:01   
Anonimen
Greš tja in te vidijo kako se obnašaš. Že tam izveš, če bo bolniška podaljšana ali končana. Ponavadi gredo tja tisti, ki so na bolniški več kakor eno leto.

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.11.2007 12:51:39   
Sandra*
Ja no, nisem na bolniški eno leto, ampak od sredine septembra, sem pa noseča in mi je prav čudno da me kličejo dol, a bi radi vidl č mam dost modro rit k sm se zvrnla po stopnicah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2007 13:02:36   
Anonimen
Riti jim sigurno ne boš kazala, kvečjemu bi jo pokazala tvojemu zdravniku ali ginekologu.
ja po moje nimaš izbire, hočeš nočeš moraš it in tam boš izvedela ali greš lahko v službo ali ne.

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.11.2007 13:04:28   
Taula
Čudno je tole. Tja moraš iti da vidijo kako si. Kaj si na bolniški mogoče zaradi bolečega križa? Da bi te v živo videli kako to nate vplivauser posted image  Kaj vam samo za 14 dni podaljšajo. Meni so danes dali odločbo za 1,5 meseca.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.11.2007 13:09:01   
Sandra*
Ja saj to bom šla ker mi pač drugega ne preostane, ampak sam zanimal me je kako to tam zgleda.

Taula: sem pa na bolniški zaradi bolečega križa ja. Delam vaje kakor mi je priporočila fizioterapevtka, ampak me potem včasih spodaj začne bolet trebuh. Delam pa v vrtcu in vem da če bi šla delat bi se stanje zelo poslabšalo, ker se v vrtcu večinoma držiš dol, veliko je sklanjanja vzigovanja... ker me je križ v službi večkrat bolel tudi ko nisem bila noseča, ampak nisem šla pač zaradi tega na bolniško, sedaj pa tale velik trebuh k me že tako vse tišči pa še križ. Samo to je in upam da bi mi odobril, da bi bila lahko doma.

Lp

< Sporočilo je popravil Sandra* -- 27.11.2007 13:10:09 >

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.11.2007 13:27:15   
Taula
Aha. Ker je že enkrat pisalo na RR da so jih ''povabili'' na sestanek zaradi bolečega križa. Če tam ne sojiš kot kup nesreče in se plaziš po vseh štirih skoraj sklepajo, da si zdrav.user posted image Obup.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?