Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: moram k imenovanem zdravniku 27.11.2007 12:41:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Greš tja in te vidijo kako se obnašaš. Že tam izveš, če bo bolniška podaljšana ali končana. Ponavadi gredo tja tisti, ki so na bolniški več kakor eno leto.
|
|
|
|
RE: moram k imenovanem zdravniku 27.11.2007 12:51:39
|
|
|
|
Sandra*
|
Ja no, nisem na bolniški eno leto, ampak od sredine septembra, sem pa noseča in mi je prav čudno da me kličejo dol, a bi radi vidl č mam dost modro rit k sm se zvrnla po stopnicah.
|
|
|
|
RE: moram k imenovanem zdravniku 27.11.2007 13:02:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Riti jim sigurno ne boš kazala, kvečjemu bi jo pokazala tvojemu zdravniku ali ginekologu. ja po moje nimaš izbire, hočeš nočeš moraš it in tam boš izvedela ali greš lahko v službo ali ne.
|
|
|
|
RE: moram k imenovanem zdravniku 27.11.2007 13:04:28
|
|
|
|
Taula
|
Čudno je tole. Tja moraš iti da vidijo kako si. Kaj si na bolniški mogoče zaradi bolečega križa? Da bi te v živo videli kako to nate vpliva Kaj vam samo za 14 dni podaljšajo. Meni so danes dali odločbo za 1,5 meseca.
|
|
RE: moram k imenovanem zdravniku 27.11.2007 13:09:01
|
|
|
|
Sandra*
|
Ja saj to bom šla ker mi pač drugega ne preostane, ampak sam zanimal me je kako to tam zgleda. Taula: sem pa na bolniški zaradi bolečega križa ja. Delam vaje kakor mi je priporočila fizioterapevtka, ampak me potem včasih spodaj začne bolet trebuh. Delam pa v vrtcu in vem da če bi šla delat bi se stanje zelo poslabšalo, ker se v vrtcu večinoma držiš dol, veliko je sklanjanja vzigovanja... ker me je križ v službi večkrat bolel tudi ko nisem bila noseča, ampak nisem šla pač zaradi tega na bolniško, sedaj pa tale velik trebuh k me že tako vse tišči pa še križ. Samo to je in upam da bi mi odobril, da bi bila lahko doma. Lp
< Sporočilo je popravil Sandra* -- 27.11.2007 13:10:09 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?