|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Diabetes- part 25
27.12.2004 12:18:25   
Kinokija
Pozdravljene ta sladke!

Tejka24, čakala si na 53 dan menstruacije, men bi se zmešalo, tolk časa ne delati test. Pa kar v prvo :bravo:

Medvedka, kje si, čakamo rezultate zadnjega PDC, upam, da tamala ni pohitela, in si sedaj že v 2 kosih. :zmeden2: Kakorkoli, upajmo, da je vse ok.

Katja, helooooooooooo, kje se skrivaš? A se sam stiskata z možekom, pa druzga :duda: delata, mal premora je treba no, pa kej na RR napisat.

Alja, saj veš :miska::miska::miska::miska::miska:

Ajsha, ti kar z nasveti pomagaj našim nosečkam. Sej res, v kero je pa vama ratalo?

Pri meni nič novega, kot vidite, sem v službi in se 100 na uro smilim sama sebi, ker imam občutek, da imajo vsi dopust, razen mene.

Vprašanje za vse nosečke----->ko ste po izostanku M zvedele, da ste noseče, po koliko časa ste odšle na bolniško, takoj, teden, mesec? :zmeden2: Kaka so kaj navodila?

Lep božič, zdravo in srečno 2005!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Diabetes- part 25
27.12.2004 12:24:48   
Kinokija
;) Aja, pa dodala sem v album par slik z najine poroke, za geslo mi pišite na zasebna sporočila. 8)

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Diabetes- part 25
27.12.2004 15:43:10   
tejka24
Pozdravljene!

Sem prej govorila z mojo zdravnico in zdej sem uradno noseča! :):):)

Pa še eno vprašanje. A je sam ena ginekologinja v Lj., ki se ukvarja s sladkimi nosečnicami?

Lep pozdravček!

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Diabetes- part 25
28.12.2004 17:32:13   
Ajsha
Hojla!

Najprej zate - tejka:

V ljubljani je samo dr. Sketljeva v pordnišnici, ki se ukvarja s tasladkimi. Žal. Ni ravno nek vzorčni primerek, ampak kaj češ, druge opcije ni.

Pol pa zate, Kinokija:

Nama je uspelo pred prvim poskusom - nisva se še glih odločila, pa je bila črtica že tu. Ko sem bila 5 tednov noseča, sem šla k Sketljevi, ki je sicer tudi moja izbrana G in ta me je TAKOJ poslala na bolniško, torej lahko rečem da sem bila od 1. dne potrjene nosečnosti na bolniški. Jaz torej nisem v službi že od 1.10.2003 Prvi mesec je bolniška itak v breme delodajalca, potem pa gre tvoja zadeva na komisijo, dobiš bolniško podaljšano za 3 mesece in tako še 2x, do enega meseca pred rokom poroda, ko greš pač na porodniško. Jaz imam pač tako srečo, da je mojim šefom vseeno ali sem v službi ali ne, tako da ni panike - samo nadaljujem tam, kjer sem končala, ko se pač vrnem.

To je to, za nadaljnja vprašanja pa sem - TUKAJ !!

LP!

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Diabetes- part 25
4.1.2005 8:09:29   
Alja1
Dobro jutro, cukrčke!

Ne boste verjele, ampak zdaj sem porabila točno pol ure, da sem prebrala vse, kar se je v teh prazničnih dneh nabralo na našem forumu.

Uvodoma bi vsem zaželela srečno, uspešno, predvsem pa zdravo novo leto in obilo ljubezni :love: ...

Nato bi zaželela tejki dobrodošlico in obilo veselja v 9nebesa.

Kinokija, pošljem ti privat sporočilo, da se končno naužijem poročnih slik.

Ajsha, Lucija je pravi cukerček. Uživajta maksimalno :bravo:

Katja, daj ne delaj toliko, pa nam malo napiši, kako je kaj s tabo? Kako velik je že Mark in kdaj bo dobil družbo? :duda:

Pa še jaz imam nekaj svežih informacij! Javila se nisem zato tako dolgo, ker sem bila od 23.12.2004-03.01.2005 v bolniški (viroza z visoko vročino), tako da sem božično-novoletne praznike preživela v postelji (seveda skupaj z možekom, ker sem tudi njega "okužila").

Cuker je bil kljub bolezni kar dober, tako da na naslednji kontroli računam še na lepši GHbA1c (zadnji 8,1%).

Z ZZZS sem dobila odgovor v zvezi s črpalko, ki mi je nočejo odobriti :((. Zdaj moram poklicati Tomažičevo, da se dogovoriva kako naprej (ali napisati še eno prošnjo in jih prositi samo za pumpo, brez potrošnega materiala, ali se bova zmenili kako drugače). Vam bom napisala!

Včeraj sem bila pri direktorju na razgovoru v zvezi z mojo načrtovano odsotnostjo. Dala sem mu vedeti, da so zadeve tako daleč, da bom šla takoj ko zanosim v bolniško in da se mi zdi smiselno, da je pravočasno o tem obveščen (zaradi nadomeščanja), kajti ob :modri: ne prestopim več praga firme. Pa se je kar strinjal z mojo odločitvijo :bravo:

Torej, punce, jaz še vedno resno razmišljam o skorajšnjem odhodu.

Pa še eno izredno pomembno informacijo imam za vas! Medi, gre danes v porodnišnico in računa na to, da bo še ta teden postala ponosna mamica male Medvedke :bravo:

O vseh nadaljnih dogodkih, vas bom seznanjala sproti, ker sva z Medijem na liniji.

Bodite pridne in pazite cukre!

Pozdravček vsem!
Alja

P.S.
Tako sem se otepala Interneta doma, da ga še danes nimam, a spoznavam, da ga NUJNO potrebujem, ker ne morem brez vas. Sploh pa bom veliko surfala po RR-u, ko bom 9nebesa in si bom lahko pomagala z nasveti, predvsem pa izkušnjami ostalih forumk.

Če pridem ta mesec kaj v LJ, vas obvestim, da se dobimo na :kava:

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Diabetes- part 25
4.1.2005 8:24:55   
Kinokija
Vouuuuuuuuuuuu, a res? Medi bo rodila? A bo CR kaj veste? Dej Alja, nujno nas moraš informirat!!
Držimo pesti za Medi :miska::miska::miska::miska: !

Alja, kaj potem že poskušata?;)

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Diabetes- part 25
4.1.2005 9:53:40   
Ajsha
Matr gre hitro cajt!

Sem ravno hotela Medi povprašat, kako kej, pa gre že rodit, pišuka! :)

Hihi, Alja se je tolk časa stiskala v postelji da je skoraj že moralo ratat.... :)

In kar naenkrat bosta tudi Kinokija in Katja povedali za :modri: in tako bomo vse happy !

Prav lep je ta svet!

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Diabetes- part 25
4.1.2005 12:13:08   
Katja*
Ojla punce!

Sem preživela praznike... Ne boste verjele, ampak sem shujšala za kilogram. Sumim, da od pospravljanja in pripravljanja hrane za druge. Še dobro, da mam črpalko in mi ni treba jesti...

Čez eno uro grem v službo, Mark je v varstvu, tako da imam čas malo poklepetat.

Nisem se nič oglasila, ker smo bili med božičem in novim letom na morskem dopustu. Se je sprememba klime prilegla vsem trem; pred božičem je v posteljo položilo vse tri... Na morju pa smo popolnoma nehali kašljati in smrkati.

Me veseli, da smo dobile novo "sotrpinko". Se kaj dobimo na :kava:?

Sama sem bila pa danes pri okulistu in imam bolj slabe novice. Opazila mi je nekaj krvavitev, pa še zvišan pritisk v očesu imam. To zadnje je lahko tudi od utrujenosti in slabega spanja (se nič ne čudim:zmeden:), krvavitve pa... Sem se kar zasekirala. Od začetka praznikov si kar pogosto merim sladkor in ga držim v mejah normale. Verjetno bomo v tem letu začeli delati na novem :duda:. Odločila sem se, da je čas. Z Markom ni več toliko dela, če pa bom čakala na službo za nedoločen čas - pa še enega otroka mogoče ne bom imela nikoli.

Konec meseca imam kontrolo pri Tomažičevi, pa bomo videli, če bomo poleti kaj bolj uživali v spalnici9nebesa...?...

Punce, pazite nase in na cukre, se še tipkamo!

Katja

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Diabetes- part 25
4.1.2005 12:37:02   
Kinokija
Ježeš, že sedaj spremembe na očesu, a ni to malo kmalu glede na tvoj staž? Koliko časa imaš že diabetes, so krvavitve in pritisk od diabetesa?

Držimo pesti za dobrorešitev in za bejbija.:bravo: Kaj bo kar naenkrat otrok :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Diabetes- part 25
6.1.2005 13:26:11   
tejka24
Lep pozdrav!

Zanima me, če mi pripada med nosečnostjo več testnih lističev za merjenje cukrov. Glede na to, da si zelo pogosto merim cukre, mi osnovna zaloga ne bo zadoščala.

Ali obstajajo kakšne omejitve glede števila otrok pri sladkornih bolnicah?

Hvala za odgovore!

Tejka24

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Diabetes- part 25
6.1.2005 21:03:44   
Ajsha
Živjo!

Seveda da dobiš toliko lističev, kot jih rabiš. Pogosteje, kot si meriš cuker, boljše je.

Mislim, da omejitev ni, ampak se to sama odločiš. Boš videla, če boš imela sama kakšne probleme med nosečnostjo, pa kako bo z otrokom - to se vse vidi kasneje. Jaz sicer nisem imela novbenih problemov in punči je zdrava, ampak sva se vseeno odločila, da ostaneva pri enem otroku.

LP!

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?