Alja1
|
Dobro jutro, cukrčke! Ne boste verjele, ampak zdaj sem porabila točno pol ure, da sem prebrala vse, kar se je v teh prazničnih dneh nabralo na našem forumu. Uvodoma bi vsem zaželela srečno, uspešno, predvsem pa zdravo novo leto in obilo ljubezni :love: ... Nato bi zaželela tejki dobrodošlico in obilo veselja v 9nebesa. Kinokija, pošljem ti privat sporočilo, da se končno naužijem poročnih slik. Ajsha, Lucija je pravi cukerček. Uživajta maksimalno :bravo: Katja, daj ne delaj toliko, pa nam malo napiši, kako je kaj s tabo? Kako velik je že Mark in kdaj bo dobil družbo? :duda: Pa še jaz imam nekaj svežih informacij! Javila se nisem zato tako dolgo, ker sem bila od 23.12.2004-03.01.2005 v bolniški (viroza z visoko vročino), tako da sem božično-novoletne praznike preživela v postelji (seveda skupaj z možekom, ker sem tudi njega "okužila"). Cuker je bil kljub bolezni kar dober, tako da na naslednji kontroli računam še na lepši GHbA1c (zadnji 8,1%). Z ZZZS sem dobila odgovor v zvezi s črpalko, ki mi je nočejo odobriti :((. Zdaj moram poklicati Tomažičevo, da se dogovoriva kako naprej (ali napisati še eno prošnjo in jih prositi samo za pumpo, brez potrošnega materiala, ali se bova zmenili kako drugače). Vam bom napisala! Včeraj sem bila pri direktorju na razgovoru v zvezi z mojo načrtovano odsotnostjo. Dala sem mu vedeti, da so zadeve tako daleč, da bom šla takoj ko zanosim v bolniško in da se mi zdi smiselno, da je pravočasno o tem obveščen (zaradi nadomeščanja), kajti ob :modri: ne prestopim več praga firme. Pa se je kar strinjal z mojo odločitvijo :bravo: Torej, punce, jaz še vedno resno razmišljam o skorajšnjem odhodu. Pa še eno izredno pomembno informacijo imam za vas! Medi, gre danes v porodnišnico in računa na to, da bo še ta teden postala ponosna mamica male Medvedke :bravo: O vseh nadaljnih dogodkih, vas bom seznanjala sproti, ker sva z Medijem na liniji. Bodite pridne in pazite cukre! Pozdravček vsem! Alja P.S. Tako sem se otepala Interneta doma, da ga še danes nimam, a spoznavam, da ga NUJNO potrebujem, ker ne morem brez vas. Sploh pa bom veliko surfala po RR-u, ko bom 9nebesa in si bom lahko pomagala z nasveti, predvsem pa izkušnjami ostalih forumk. Če pridem ta mesec kaj v LJ, vas obvestim, da se dobimo na :kava:
|