picola1 -> RE: sirup echinax bimbi (25.9.2008 14:39:16)
|
Bom obudila tole staro temo, ker ne najdem nobene novejše v zvezi s tem.. Povsod berem, da se ta sirup lahko daje samo eno flaško, ali pa tri mesece skupaj pa potem premor, da se lahko samo dvakrat na leto naredi kuro z njim, itd. Skratka ful enih različnih informacij. Jaz sem tudi spraševala v zeliščni lekarni pa mi ni znala povedat, mi je pa dala številko od Sanofarma, ki ta izdelek uvaža v Slo.,ker naj bi oni še najbolj vedeli kako pa kaj. No in sem poklicala in mi je rekla, da se lahko sirup daje čez celo zimo brez problema, ker so notri same naravne snovi in da otrok ne more zaradi tega postat odvisen oz. ne pride do tega, da se imunski sisitem potem sam ne zna branit pred virusi in bakterijami. Rekla mi je še, da je to tako nekako kot bi človek rekel, da se lahko sok rdeče pese popije samo eno flašo, ker potem bi bilo lahko po koncu jemanja večjih količin samo še slabše...[sm=smiley1.gif] Meni osebno se to zdi logično... Če katero osebno zanima, lahko vpraša na tel. št. 080 12 77, Sanofarm.
|
|
|
|