strah me je (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

majana -> strah me je (27.12.2004 8:45:17)

Punce, jaz imam danes pregled.
Upam, da bo videti ovulacijo oz da je že bila. Po treh mesecih klomifena bo sedaj verjetno bolj jasno, a je še kaj narobe ali samo moj PCO. Ful me je strah, prav tečna sem, ker se bojim, da ne bom izvedla nič lepega. Poleg tega pa se danes dogovarjam o HSG - ju. Danes bo še težek dan, tako da sem se mogla malo potožit tu gor, da dam to malo iz sebe ven.

pošiljam vam lep pozdrav, mogoče poročam kasneje, kako je bilo. Odvisno od rezultata. :zmeden:

majana

cmokec -> strah me je (27.12.2004 8:56:40)

Držim :miska::miska:, da bo vse v redu.

Ko prideš nazaj, prosim sporoči, kako je bilo.

:angel::angel::angel: so s teboj, ne se bat.

cmokec

Anonimen -> strah me je (27.12.2004 9:58:55)

Držim pesti!!!!!!:)Za lepe novice!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

enci -> strah me je (27.12.2004 10:11:19)

majana,
drzim pesti, da bo vse tako kot mora bit!!!
:miska: :miska::miska::miska::miska::miska::miska:
Porocaj!
Lp
enci:metulj:

lelaval -> strah me je (27.12.2004 11:30:00)

Tudi jaz držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska:
pesti, da bi slišala in zagledala tisto veselo novico.

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

LP:rozica:

Anitka -> strah me je (27.12.2004 18:13:17)

Majana kako je bilo? Upam, da je bilo vse v redu in da si izvedela le za lepe novice.

:rozica::rozica::rozica:

Anitka:metulj:

majana -> strah me je (28.12.2004 8:41:50)

Evo mene! Sem se pobrala in sedaj sem malo bolje.

torej stanje je tako. klomifen pri meni ne delu več, zato bo treba kaj drugega najte. V januarju sem naročena za HSG in potem neka nova zdravila, potem spomladi pa laparo, da mi pokurijo te ciste na jajčnikih. Potem naj bi bila večja verjetnost za spontano ovulacijo. Iz tega sledi, da bom na prejšnji teden objavljenem seznamu še dolgo. Vsaj pol leta. ma sem zdaj že bolje in sem se odločila, da bo bolj vneto študirala, da malo pozabim.

se še kaj beremo.
lp majana;)

Stran: [1]