Anonimen -> RE: je ravnal prav? (26.11.2007 21:37:05)
|
Saj jaz se tudi strinjam, da je bilo pretirano. Optimalno bi bilo, da bi očetu sama prej sporočila problem in bi se vidva dogovorila. Predvidevam, da to ni mogoče, a v bodoče ne bi bilo slabo vsaj poskusit. Se mi pa zdi mnogo bolj problematično tvoje negiranje kazni kot sama kazen. Iz lastnih izkušenj ti povem, da je za sina boljše, če z očetom potegneš. Če mu je prepovedal tekmo, mu jo je prepovedal pa pika. Ne negiram kazni sam mislim, da ni svojega smisla dosegla, on je bil prizadet zato, ker ga je oče zavrnil in ne toliko zato, ker ni smel na tekmo.. Je pa že enkrat blo, da ko sta prejšnjič na vikendu nagajala ju za kazen ni prišel iskat. kam pa ju naj jaz odpeljem, ko kdaj ne bosta ubogala? Da naj sam pove sem rekla pa zato, ker mislim, da je že toliko star, da to lahko, pa tudi želim, da bi ona 2 imela bolj zaupen odnos, a on njemu sam od sebe ničesar ne zaupa. Ja to je pa tudi res, da je komunikacija med nama zadnje čase bolj slaba, se pa najnujnejše glede otrok normalno pogovarjava še zmeraj.
|
|
|
|