nell -> RE: Zasavske nosečke :))) (15.7.2008 21:54:52)
|
Ja u Čečah mrbit res ja, sam do tja prit je pa tud kr podvig, smo na začetku Bobna in do Čeč js po štirih pridem. Drgač pa kr mal tle okol hiške, sicer je pa tok muvam čez dan...da se orng sprehodim. To je kr slaba tolažba. Prej sva večkrat kam šla, sploh tko v kak hribček...zdej se mi pa nikamor ne da...razen v zrečah po kakem parkcu pa tko. V dolini pa rada kam zašetam. Upam da ti pomagajo kej gospodinjska dela oz. gnezdenje, da se trebuh spusti...men če se še kam spusti, ga bom z gležnji gor držala...ga mam full nizko. Se ti pridružim pri gledanju filma...sva ravno izpod tuša prilezla, sva se zbasala vsak za svoj računalnik, ampak js grem zdejle kr v vodoravnega...me preveč križ boli, da bi bla še kej velik pokonc. Ja je pa res imam zlatega tasta in taščo...mi oziroma nama ogromno pomagata...sej včasih ti kej ne paše, ampak je tistga dobrega več kot pa tistih neprijetnih stvari. Sta me vzela čist za svojo. Upam da se še dolg tkole razumemo...me heca moja prijatlca, da se bo po porodu vse spremenilo...ampak js mislim, da ne, da bo takrat sam še boljše. Nočko
|
|
|
|