nell -> RE: Zasavske nosečke :))) (22.5.2008 15:51:31)
|
Pozdravček punce! Aurora in Netki hvala za info glede samopomoči pri obračanju otroka...bom zdej js tud tole mal poskušala prakticirat. Sem pa v movingu skos in se mi zdi, da še zvečer ko se vležem v posteljo se mi nekam mudi. Se moj heca, da bo baje mali čmrlj tekač na dolge proge. Zdej sem si poleg vseh službenih obveznosti (ki jih je btw ogromno, ker se končuje leto), poleg selitve v vaš konc, zdej tud moj, umislila še tečaj, ki ga mam dvakrat na teden. Pa počs ugotavljam, da je lahk da tole mal preveč za mene. No čeprav mal jamram, tud zlo uživam. Aja v ponedeljek dobiva sobico in jaz že komi čakam. Moj lubi in tast sta mogla spraznat kabinet in mal preuredit postavitev pohištva v dnevni in zdej je prav lepo. Sam še sobica in pol bom začela mal pripravljat cotke. Pa še dve novički...moj mi je zatrdil da gre z mano k porodu - bravo za njega. Je reku, da ga ni tok skrbel porod, ampak to, da bi mogu na kak tečaj čist sam hodit - hahaha veliki otroci so tole. In še šefica mi je namignila, da mi bodo podaljšal pogodbo vsaj do nastopa porodniške torej zdaj za 1 mesec, potem bo pa še vidla. No tolk novičk od mene. Čudovit dan še naprej
|
|
|
|