Naty*Taja -> RE: po porodu..? (27.11.2007 14:15:04)
|
Oj , Blejka, sej te nič ne strašmo, sam dobro ti hočemo s nasveti iz lastnih izkušenj in zato, da boš vedela da potrjeno ni iz trte zvito, da naj bi bila otročnica 6 tednov v "kimpetu", kar pomeni počitek in izključno najnujnejša opravila v zvezi z otročkom in sabo. Valda je vsaka situacija drugačna. tudi sama sem imela 15 mesečnika in to bolj konkretnega, ki seveda še dosti zahteva poleg dojenčka. Dobro, da so sedaj očki vsaj prvih 14 dni doma, ko je res najhuje, pa če ti potem v takem primeru na pomoč kdaj pa kdaj priskoči kaka babica, soseda, prijateljica...da ti tavečjega pelje ven pa se ti odpočiješ. te pa čist razumem, če ne gre pač ne gre. Mogče si prilagodiš situacijo tako, da se s tavečjo uležeš na tla, ko se z njo igraš na kako blazino ali kaj podobnega, ti ležiš na kavču, medtem, ko ti ona riše ali skupaj pogledata risanko in podobno na ta način. Sej tista dva meseca hitro mineta in potem ni več take panike. Je pa res, da se škoda, če se ti seveda zgodi, ne da popravit. Ja pa dober nasvet so KEGLOVE vaje, ki jih jaz nisem redno delala, ker sem ob dveh micenih (0 in 15 m) pozabla delat. Ja, še jest sem včasih pozabla ob vsem tem previjanju, hranjenju, dojenju, uspavanju... je prišel mož ob 16 domov iz službe in potem šele sem se spomnila, da od zajtrka ja še nisem nič jedla... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|