|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NEVERJETNO
26.11.2007 11:54:47   
bastian111
Kot sami veste sem noseča 7 tednov.Danes sem bila pri  zdravniku in ne boste vrjeli kaj mi je povedo.Pri ultrazvoku mi nič drugo povedal ,kot to da je vse vredu .Ko pa pridem nazaj v ordinacijo pa mi pove ,da imam dva zarodka oz.da pričakujem dvojčka.Več bo vedo čez dva tedna ko imam ponovni pregled.Imam mešane občutke in ne vem kako bova to zmogla! Prosila bi Vas za nasvet oz. za spodbudne besede.Ima katera podobne izkušnje?

< Sporočilo je popravil bastian111 -- 26.11.2007 11:55:01 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NEVERJETNO
26.11.2007 12:02:21   
Neža7
WOW! Kako lep čestitam user posted image

Nisem še imela takšno izkušnje, vendar oba bi bila več kot vesela. Malo bi me skrbelo, vendar vse se da, če imata podporo od patnerja ali družino itd.

user posted image  samo enkra bi bila na porodniški. delodajalec bi bil zelo vesel user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.11.2007 12:03:56   
matt
jaz bi ti samo čestitala za dvojno srečo user posted image user posted image ... seveda boš zmogla, saj bosta to tvoja sončka, želim ti mirno, lepo pa seveda zdravo  nosečnost... pa le pogumno

Neposredna povezava do sporočila: 3
26.11.2007 12:07:58   
baguSka
WOW! Kako lep čestitam

ja.. jst sm tud takle navdusenje zadnjic kazala znanki, ko mi je povedala, da nosi dvojcke... ona pa v jok!?user posted image  me je kr stisnlo pr srcu... ker ne vesta kako bosta, da bi se za enega tezje skrbela, tko bosta mogla pa za dva in da pojma nimata kako bosta, da mata full pufov za avte pa za stanovanje, pa nobene podpore od starsev, placo mata glih za glih, tolk da jima mal za hrano ostane itd...user posted image  se mene je pol v slabo voljo spravla, ampak jaz sem prepricana da jima bo slo!! Ce bi lohk poskrbela za enga, bosta pa tud za drucga... vse se da, ce se hoce, res pa blo slo verjetno mal na tesno s financami. Ampak ce je samo to in ce bosta otrocka ziva in zdrava, je najlepse kar se jim lahko zgodi.

Tud tebi oz. vama bastian111.user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.11.2007 12:08:37   
jazzz27
waaaaaaauuuuuuu!!!! BRAVO bastian111!! Kaj drugega si laho kot samo srečna in ponosna!!! Jaz ti čestitam!!! res je to lepa novica!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Super, vsaj ena lepa danes!!! Vse se da, boš videla, da bo vse ok!! Možička pa kar primi, ko mu boš povedala, ker bo od veselja do stopa skakal!!! Še enkrat čestitam!!!
Vse bo ok!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, naslov je pa naroben, to ni neverjetno!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.11.2007 12:10:10   
sun71
bastian111-verjamem, da si user posted image . če gledam iz mojga stališča, bi bila vseeno vesela. Saj se bosta znašla. Čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Imata v družini dvojčke?

Neposredna povezava do sporočila: 6
26.11.2007 12:11:30   
lelaval
user posted image user posted image  Najprej čestitke za dvojno srečo. user posted image user posted image  
Ne vem, kako je z vašim finančnim stanjem, a če sta se odločila za še enega user posted image , bosta pač zgurala še enega user posted image . Saj vem, lahko povedat, težje uresničit. Želim ti le še lepo user posted image  in obe zdravi pikici.

P.S. jaz pa sem si tako želela takšne novičke, pa so bili vedno le po 1. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 7
26.11.2007 12:20:16   
Raguel
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za dvojčke!!

Nič ne skrbi,po začetnem šoku boš verjetno zelo vesela dvojne sreče.Po porodu boš rabila pač malo boljšo organizacijo časa in pomoč kakšne tretje osebe ter veliko dobre volje.Pri financah pa tudi bodi racionalna in ni hudič ,da ti ne bo zneslo.Mogoče ti bosta malo finančno stala ob strani tudi starša....ne vem,saj potem se ponavadi vse uredi,ker se itak mora.
Želim ti,da vse dobro urediš in ne sekiraj se preveč.user posted image user posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

Neposredna povezava do sporočila: 8
26.11.2007 12:21:27   
rokapi
Tudi jaz nosim dvojčke. Najprej sva bila z možem presenečena, pa zelo srečna!
Res so stroški za dva nekoliko višji, pa vendar je to dvojna sreča. Se pa kje drugje prišpara.

Jaz ti želim vso srečo!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.11.2007 12:28:45   
METULJ1
bastian111- iskreno čestitke. Tud mene zanima, če imaš v družini kakšne dvojčke. Jaz si jih drugač že od majhnega želim, samo ne vem, če me bo narava uslišala.
Drugač pa nč ne skrbi. Mislim, da je vse z enim namenom. Tudi dvojčki-zagotovo imata ti in tvoj dragi toliko energije, da bosta vse zmogla.

Še enkrat čestitke in pozdravčki

Neposredna povezava do sporočila: 10
26.11.2007 12:29:12   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  vse se da, čisto vse. Prvi strah je pa pri vseh prisoten.

(odgovor članu rokapi)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
26.11.2007 12:37:41   
~Biba~
user posted image user posted image user posted image Dvojna sreča, dvojno veselje, dvojno življenje....le pogumno, vse se da, če se hoče...mati narava že ve da bosta uspela, zato vama je zaupala to nalogouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.11.2007 13:15:03   
nicnic
Bastian, čestitke! Bosta zmogla, boš videla. Pa kakšna stara mama ali pa teta bodo vsake toliko zelo prišla prav.user posted image

Pameten si, če verjameš samo polovice tega, kar slišiš.
Genialen, če ugotoviš, katero polovico.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.11.2007 15:40:29   
bastian111
Najprej hvala vsem za lepe želje in čestitke.Glih zdaj sem povedala možu ,ki pa se je kar zjokal in začel spreševat ali sta enojajčna ali dvojajčna.Po resnic niti sama ne vem ,več bom vedela 10.12. ko imam ponovni pregled.Ja po moževi strani so dvojčki.Svakinja in svak sta dvojajčna dvojčka.Ironija,nobeden od njiju nima dvojčkov.

(odgovor članu nicnic)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.11.2007 15:55:24   
žabicamala
bastian111
, tudi jaz vama čestitam iz vsega srca.

Posta videla, da bosta zmogla.

Neposredna povezava do sporočila: 15
26.11.2007 16:07:21   
spelka12
Pri fantu imajo v družini 2x po 2 in verjemi, DA SE VSE. Pa čestitam user posted image user posted image .

(odgovor članu žabicamala)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.11.2007 18:41:03   
Andromeda
bastian, ne bit tko črnogleda in zaskkrbljena. kjer je ljubezen, je vse mogoče! narava ti je naklonila dvojno srečo in zato si lahko samo hvaležna! moja tašča je čisto sama skrbela in vzgajala trojčke. Vse se da, če se hoče user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.11.2007 19:28:43   
jakoLUlana
haha basian111 CESTITKE!
Lahko ti recem le to, da bo tezko , na trenutke morda neuzdrzno, ampak ko bosta mulcka malo zrasla bo pa SUPER

Neposredna povezava do sporočila: 18
26.11.2007 20:19:52   
trinity22
čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kjer je volja je tdi pot
vse se bo lepo izteklo boš vidla, kar pogumno

Neposredna povezava do sporočila: 19
26.11.2007 21:37:44   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: bastian111

Kot sami veste sem noseča 7 tednov.Danes sem bila pri  zdravniku in ne boste vrjeli kaj mi je povedo.Pri ultrazvoku mi nič drugo povedal ,kot to da je vse vredu .Ko pa pridem nazaj v ordinacijo pa mi pove ,da imam dva zarodka oz.da pričakujem dvojčka.Več bo vedo čez dva tedna ko imam ponovni pregled.Imam mešane občutke in ne vem kako bova to zmogla! Prosila bi Vas za nasvet oz. za spodbudne besede.Ima katera podobne izkušnje?

čestitam, bastien user posted image user posted image user posted image

ne se bat, moja sestra je tudi imela dvojčka in se ji je izšlo ... mož ji je pomagal, pa babica servis tudi včasih. Ful sta luštna in verjemi, pri tebi ne bo nič drugače. Malo težje je morda le prvo leto.

Neposredna povezava do sporočila: 20
27.11.2007 9:10:01   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

ja.. jst sm tud takle navdusenje zadnjic kazala znanki, ko mi je povedala, da nosi dvojcke... ona pa v jok!?user posted image  me je kr stisnlo pr srcu... ker ne vesta kako bosta, da bi se za enega tezje skrbela, tko bosta mogla pa za dva in da pojma nimata kako bosta, da mata full pufov za avte pa za stanovanje, pa nobene podpore od starsev, placo mata glih za glih, tolk da jima mal za hrano ostane itd...user posted image  se mene je pol v slabo voljo spravla, ampak jaz sem prepricana da jima bo slo!! Ce bi lohk poskrbela za enga, bosta pa tud za drucga... vse se da, ce se hoce, res pa blo slo verjetno mal na tesno s financami. Ampak ce je samo to in ce bosta otrocka ziva in zdrava, je najlepse kar se jim lahko zgodi.

user posted image

Pa sej se dobi socialna pomoč, pa dokladi, pa Tuš bo tudi verjetno kej dal, če se bo javila, da ima dvojčke. Ne vem če še poteka tista dobrodelna akcija Tuševi dvojčki, pa še in še! Sam ne obupovat že vnaprej ji povej.

Bastian111 vamam pa iskrene čestitke in razmišljajta prav tako pozitivno. Baje, da vsak otrok prinese s seboj na svet svoj kos kruha in dejansko se izkaže, da je vedno tako tudi res.

MONTIGNAC

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.11.2007 10:05:04   
mirabela
user posted image user posted image user posted image kako lepoooooooo, dvojna sreca, cestitam user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 22
27.11.2007 10:14:47   
zvezdica.1
Čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mirabela)
Neposredna povezava do sporočila: 23
27.11.2007 10:51:02   
oktavija
Bastian111 - user posted image user posted image user posted image čestitke iz vsega srca in upam da bosta tvoja srčkauser posted image user posted image user posted image čim bolj zdrava, ti pa se nič ne sekiraj ker pravijo da ni nič težje kot z enim, oziroma si narediš drugačno organizacijo in zmoreš...
Glavo gor in uživaj v dvojni sreči!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu zvezdica.1)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?