KIRA -> poroka (27.12.2004 12:32:34)
|
pri meni je bil poglaviten razlog, da je vse skupaj uradno, drugega nič. midva sva bila prijavljena vsak na svojem naslovu, tak da niti na IVF ne bi mogla iti, ker naju ne bi obravnavali kot partnerja. pa sva se poročila, tako da sva pred zakonom enaka in upoštevana kot zakonca. sicer pa je to samo list papirja. je pa tudi res, da te nekateri zbadajo, če živiš na koruzi. pri meni je žal že bilo tako in so z nekaterih strani letele neslane pripombe, nič kaj okusne - name in na moća tudi. pa ne v ožji družini, ampak od tistih, ki se jih to nič ne tiče, predvsem od moževih tet. govorim v množini, ker jih ima več, pa so vse take da niso za prenašat. pa sva naredila križ z žeblji in sva se poročila. ampak kakih posebnih sprememb ali čustev z moje strani ni bilo, pa z njegove mislim da tudi ne, saj sva že dalj časa živela skupaj. saj pravim, da je to samo papir. sicer pa bi jaz bila finančno na boljšem, če bi ne bila poročena, bi dobila podporo od občine, ko sem ostala brezposelna. pa kot mati samohranilka tudi. zdaj pa so rekli, da me mora mož preživljat, če bi se ločila, da mi mora plačevat preživnino. tak da je vseeno če ostaneva skupaj ali ne. je pa res, da na IVF ne bi mogla iti, če se ne bi poročila, to pa še enkrat ponavljam, zato ker imam namen še enkrat iti v postopek. kaj pa čem drugega? Lp
|
|
|
|