Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ali je vazno koliko casa se doji 25.11.2007 22:50:31
|
|
|
|
BaByGiRl
|
saj je normalno da se doji nekje 20 minut. Joka, ker v tisti dojki ni več, hoče drugo. Dudico pa vzame za crkljanje, verjetno. če se normalno redi in ni tečka, potem je vse ok.
|
|
|
|
RE: ali je vazno koliko casa se doji 25.11.2007 23:17:48
|
|
|
|
MissLady
|
Se strinjam z Babxgirl. Tudi moj 2-mesečnik se na eni dojki doji 20 min, včasih tudi potegne, če se še crkla. Če mu zmanka mleka in bi še jedel se začne pritoževati in ga prestavim še na drugo.
|
|
|
|
RE: ali je vazno koliko casa se doji 26.11.2007 0:10:19
|
|
|
|
lelaval
|
ali je mozno da je sita po dojenju ker dudo pa zagrabi ker je sesalec
|
|
RE: ali je vazno koliko casa se doji 26.11.2007 8:59:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Nasa se je dojila non stop. Prve dva meseca sem bila samo dojilja, ker je skoraj skoz vlekla, ampak se je scasoma umirilo in tudi sedaj pri 8mesecih se doji na cca 3 ure. Pa pogostost dojenj nima nobene veze s tem, ali je sita ali ne. ce dobiva dovolj, sem jaz vedela, ce je imela vse plenice polulane in v zacetku do 1,5 meseca pokakne in ce je bila vesela puncka.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?