pupi -> RE: Julijke 2007 (3. del) (5.12.2007 11:57:36)
|
Dobro juto še z najine strani! Sma danes kar obe za računalnikom in se tamali ful dogaja. Ta babica rukjena pa je to tu blizu nas naredla mi je moj to že včeraj povedal zvečer, ker je fant ko pri njem dela tam doma. Kdo lahko da otroka čuvat pijani babici, sma se včeraj tudi o tem pogovarjala in mislim da taki ki sam pije oz. ji ni najboljše v glavi!! Zvesta zdaj pa tak!! Tudi jaz sem mnenja da pokni to vago nekam in opazuj Izaka. Sem ti hotela že zadnjič napisat kak je Izak postal lep fant. Prej je to blo tako suho detece, zdaj pa je pravi ded na slikah, res se ne obremenjuj če je le dobre volj. Naša tudi štrajka čez dan z hranjenjem, če bi blo po njenem bi ona jedla samo ponoči in je to to, ko pa ji dam čez dan flašo pa se dere zraven ko da bi je skože vlekel. Zdaj pa čebla tu zraven ko vlka, se pravi da je vse OK. Mateyka, ko šiša take kolege! Me zanima kaj si bota onadva lahko začela s temi krediti in bajto, kaj jima vrača ljubezen. Me razp[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley35.gif[/image] taki ljudje, jaz mam strica in zdaj že pokojno teto taka. Res da onadva nista mogla imet otrok ampak sta se non stop hvalila češ kaj onadva vse mata ne pa mi reveži, pa mu je 1X druga teta nazaj zabrusla, mi pa mamo otroke in je vtihno ko rit. Saj mogoče tvojima kolegoma zdaj paše da še ni otroka, samo prej ko slej bota pa to pogrešala, če ne sta čudaka in se ne obremenjuj z njima. Je Zqala več vredna ko neki kolegi. Moram priznat, da jaz nimam težav s tem in so Vsi Najo "sprejeli", če je nebi njihov problem!!!!!!! Mala je začela gnjavit, se še tipkamo pol
|
|
|
|