|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
4.12.2007 7:38:22   
nia30.6
jutro mame!
mi smo že pokonci, pa ne zaradi malega ampak zaradi mojegauser posted image !!!!
itak je user posted image komaj ob 22 zaspal, se 4x vmes zbudil za jesti, no in ko oba lepo sladko spima mojemu user posted image  zvoni 
prouser posted image  alarm, ki ga valda on ne sliši, mali pa in se začne jokat!!!!zadavila bi ga lahko! to je bilo ob 5, seveda od takrat ne spimo!popiuser posted image !!!!

aja, med vikemdom smo bili pri mojih na "počitnicah"user posted image saj smo samo 1x prespali, ampak pakiranja pa je bilo, kot da gremo na morje!user posted image

Tini vam sporoča, da vas vse ful pogreša, ampak da bo še cel teden uživala pri svojih starših!user posted image

tak, zdaj pa grem skuhatuser posted image ! drugače bom skup padla!

Krkatja kliči ko bosta zunaj! mi2 bova zgleda celo dopoldne!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
4.12.2007 8:49:25   
Anonimen
Jutro...

Mi smo pa danes ponoči spali. user posted image user posted image user posted image user posted image

No, ob pol enajstih sem ga 2x po riti, a mu je zgleda pasalo, ker je nehal jokat in spal naprej. user posted image  Pol smo pa ob pol štirih jedli in smo spali do 8h.

Le da je zdaj mene skuhalo. Imam vse simptome gripe.Čaj se že hladi, zdaj pa malcam mandarine.

Izak se pa že celo jutro obrača na trebuh.

(odgovor članu nia30.6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1127
4.12.2007 8:57:25   
Freycha
dobro jutro!

Včeraj sem končno naredila eno od bolj pametnih potez in sem šla spat takoj, ko je Dita zaspala. Rabim sploh razlagat, da sem kar ok naspana, čeprav sem se ponoči n-krat zbudila, ker ji je duda ven padala, potem je pa spala naprej? Me ni motilo, ker sem na začetku 4. ure odspala, potem sem pa samo ven in not iz postelje do petih, ko sem jo nahranila in potem smo vlekli še do osmih.
Očitno bom mogla vedno spat takrat, ko gre ona spat, ne pa dve-tri ure kasneje user posted image

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
4.12.2007 8:58:36   
Freycha
NIA ZASEBNO SPOROČILO TE ČAKA - LAHKO PROSIM ODGOVORIŠ!!

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
4.12.2007 9:20:49   
kapica
Jutrp babikeuser posted image !
Tud nasa nocka je bila malenkost bolja. Eno rundo je odspal 4 ureuser posted image user posted image . Pol naprej pa po dve. Jaz sicer nisem spala tiste 4 ure, ker sem se mucla da zaspim, pa moz me je pol se zbudil ko je prisel. Tako da danes bo mogoce se boljseuser posted image . Morem pa rect, da sem postzeljco prestavila na sredino sobe. Kolikor sem zasledila da je neka energija vedno bolj kot ne na sredi sobe, sem jo tud sedaj tako postavila. Mogoce je kaj na tem, bom videla v naslednjih dneh, drugac spet nazaj postavimuser posted image .

Tasonka, suuper za popoldanski spanec. Jaz sploh ne opazim, ce kdo kaksno besedo skoz uporablja.
Zvesta, jupiii, sem vesela za tebe za vaso nocko. Saj je ze pocasi cajt, da se nam mal poslihta, kaj?
Freycha, to je meni se kr najtezje, it takoj spat z malim, ker ponavadi je to ze ob osmihuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
4.12.2007 9:25:24   
Freycha
Aja, pri nas je to ob 10h, zato niti ni tako težko user posted image user posted image  sam midva ponavadi potem še malo tv buljiva, pa jaz tu gor visim, pa je naenkrat ura polnoč, ena zjutraj, ko greva spat.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
4.12.2007 9:27:47   
Anonimen
Tudi jaz sem bila včeraj že ob pol devetih v postelji.

Sem pa zvečer zavrela največji pisker vode, ki ga imamo. Stresla not kamilce in postavla pisker Izaku pri glavi na tla. Za inhalacije. Sicer je cela soba štinkala po kamilcah, ampak problemov z noskom pa nismo imeli. user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1132
4.12.2007 9:40:21   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Tole sem sicer že napisala, pa pol zbrisala, ker dvomim, da je to to. Če je, pa tudi ni panike! Jest sem imela bulice/zatrdlinice na obeh palcih (sklepih) - to je hrustanec. Na desni roki so me operirali, ko sem imela 1 leto, potem se mi je pojavlo na desni. Moja dva se takrat nista odločila za operacijo, ker lahko tudi samo zgine. Prst mi je preskakoval (zadevi se reče "triger finger"), drugače pa me ni motilo. Vseeno sem se odločila za operacijo pri 22ih. Moji teti pa je samo izginilo. 

Češnca zgleda da bo tud pri Reneju točno to, kar si opisala. P je rekla, da gre za nek izrastek na kosti ali verjetneje na hrustancu in da zdaj (še) nič ne moremo storit, kasneje se pa lahko odstrani (če ga bo oviralo), morda bo pa kar samo izginilo. Je pa treba skoz opazovat, če se slučajno veča. Malega očitno to nič ne boli, sam meni je vseeno tak beduser posted image . A tebe ni nič bolelo? Pa tista opreacija, ki si jo mela pri 1 letu je bla verjetno pod splošno narkozo al kako? Hvala ti stokrat za infouser posted image , bom še malo na netu pobrskala za ta triger finger. btw, jaz sem tudi mahnjena na "pa"user posted image  pa "ful"

tašonka jaz najraje kar dragega pošljem v trgovino, ker mrzim nakupovanje. Ko grem pa rada velik nakup naredim da se nafilam z zalogami. Upam, da si boš danes kaj oddahnila, ko bo tvoja mama pri tebiuser posted image .
nia moj naju je tudi zadnjič zbudil z budilko, sem bla jezna ko ris, sam se mi je pol odkupil s čokoladouser posted image
zvesta user posted image  za lepo nočko! Super recept, user posted image sam parkrat po riti počiš, pa spiuser posted image . Tebi pa user posted image , da res ne stakneš gripe.
freycha lepo da si kolko tolko naspanauser posted image
kapica zgleda da bo tud Dino začel z malo bolj umirjenimi nočkamiuser posted image . Jejjjuser posted image .

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
4.12.2007 9:40:47   
kapica
Nia, to se tud mojmu zgodi, da alarm zvoni in to takrat ko sploh ne rabi vstat. Tam pa jaz tud penim.

Danes je pa lep soncek zunajuser posted image , greva kr pocasi ven.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
4.12.2007 9:59:25   
nia30.6
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

NIA ZASEBNO SPOROČILO TE ČAKA - LAHKO PROSIM ODGOVORIŠ!!

auuuu, me uhe dolijo, tak si me nadrla!!!user posted image
sory, ampak nisem mela interneta, pa moj mi je kabel zvil in ko polnim baterijo se prenosnika niti dotaknit ne smem!user posted image

se opravičujem gloooboookooo!user posted image user posted image

ok?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
4.12.2007 10:01:13   
julij
Kapica, pri nas pa ni sončka.user posted image

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
4.12.2007 10:02:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nia30.6
sory, ampak nisem mela interneta, pa moj mi je kabel zvil in ko polnim baterijo se prenosnika niti dotaknit ne smem!user posted image

Zakaj pa to?

(odgovor članu nia30.6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1137
4.12.2007 10:11:48   
nia30.6
ja saj sem že razlagala, da je moj stopil na oni del kabla, ki gre v prenosnika in ga je zvil!
novi pa stane cca 150 evrov, univerzalni 125evrov!

ta pa zdaj polni pod pogojem, da ge pol ure vtikam in sučem, da dobim pravi kot in omogočim prenos elektrike ampak se ga niti dotaknit ne upam, to je kot one stare antene za tv, ko si šel samo mimo pa je signal zgubila!user posted image user posted image user posted image

aja baterijo pa mam tak slabo, da drži glih 2 uri, tak da bi ga itak lahko mela cel čas v elektriki!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
4.12.2007 10:13:42   
yudit
Dobro jutro babike mi smo spali kar ok super, mal je bila  tečna zdaj ko je šla nazaj spat. Mi smo pa dans stari pa 4 meseceuser posted image , ja zato pa je mala pa bila mal tečka pa sam bi se cartalauser posted image ...ok zdaj pa šibam pospravljat..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
4.12.2007 10:16:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nia30.6

ja saj sem že razlagala, da je moj stopil na oni del kabla, ki gre v prenosnika in ga je zvil!
novi pa stane cca 150 evrov, univerzalni 125evrov!

ta pa zdaj polni pod pogojem, da ge pol ure vtikam in sučem, da dobim pravi kot in omogočim prenos elektrike ampak se ga niti dotaknit ne upam, to je kot one stare antene za tv, ko si šel samo mimo pa je signal zgubila!user posted image user posted image user posted image

aja baterijo pa mam tak slabo, da drži glih 2 uri, tak da bi ga itak lahko mela cel čas v elektriki!user posted image

aja, pol pa štekam.... sem mislila, da ma spet tvoj stari kake finte user posted image

a pa na bolhi sta pa pogledla za kak rabljen kabel?

Lea... čestitike za 4 mesece user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia30.6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1140
4.12.2007 10:26:09   
nia30.6
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

aja, pol pa štekam.... sem mislila, da ma spet tvoj stari kake finte user posted image

a pa na bolhi sta pa pogledla za kak rabljen kabel?

ne še, hvala da si me spomnila!

grem zdaj z malim ven, je že ful siten!

zvesta ti pa počivat!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
4.12.2007 10:30:04   
julij
Lea, Živa in Tilen, vse najboljše!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
4.12.2007 11:05:49   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: julij

Lea, Živa in Tilen, vse najboljše!  user posted image user posted image user posted image

se pridružujem

čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
4.12.2007 11:07:53   
Anonimen
user posted image Naš ata smrk je bil buden 1 uro in zdaj že spet 2 uri spi. user posted image

A not spravlja za pretekle noči?

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1144
4.12.2007 11:23:20   
julij
Zvesta, tudi Ana je eno uro bedela, zdaj pa že drugo uro spanca vleče. S tem, da je ponoči pridno pančala.user posted image

Le kaj bo celo popoldne počela, če se bo zdaj do sitega naspala?  No, jaz sem bila pa pridna in sem že kosilo skuhala. Kopalnice pa se mi ne da pucat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
4.12.2007 11:32:43   
Anonimen
ejjj kaka nočuser posted image
sem atkoju prepustila uspavanje, jaz pa pod tuš šibala, pa še noge sem si zdepiliralauser posted image u glavnem, kar dolg me ni blo iz kopalnice, oni bukselj pa namesto da bo tamalo uspaval, se je igral z njo, češ da ni nič zaspana in da na suho je pač ne bo nosil sem pa tjauser posted image fora je pa v tem, k če zamudiš oni trenutek, k se jo da čist lepo uspavat, je pol groza....k je tolk zaspana in utrujena in nadražena da od vsega ne more zaspatuser posted image in točno to je blo...sam drla se je, zaspana pa tak da ji je oke okol sukalo....pol sm jo v postlo vzela in se je neki užaljeno delala, pa ker je nisem takoj dvignila v histeričen jok....ko da bi se ji ne vem hudga zgodilo...pol sem jo pa še dve ure nosla na rokah in skoz mi je hlipalauser posted image za ****...

zdaj si grem lase posušit, pol pa ven...pa polno ropotije mam tamle na balkonu, pol goše najmanjuser posted image morm oni venc za na vrata nardit, pa ne pridem zravno...

pa ful sm pridnauser posted image lepo vsak dan telovadim, čeprov hodim pa ko astronavt, k me vse tak boli da za ****...v kolkih dneh se pa navadijo mišice, mater, bo ja minilo v enem časuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1146
4.12.2007 11:34:36   
Ajvy
Lea, Živa ,Tilen...čestitke ob obletnici.......user posted image user posted image

KAko hitro cajt meniva, to je prav neverjetno.....
Zvesta super za nočkouser posted image
Veš kaj sem te htela vprašat, ti si full tak on line nakupovalec,a???A si se že kdaj kej uštela....?

Julij, meni se tudi zdi, da če ne gremo ven, da mi je veliko težje....

Freycha. no pa si le šla kmalu soat, je res bolje, kajne???odkar imamo pupo, ne vem če sem kdaj ponočevala..prej sem znala pa cel nočni program na pamet...kako hitro se vse obrne...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
4.12.2007 11:35:51   
Ajvy
Ulla, če jih pa vsak dan nateguješ- ni čudno da te bolijouser posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
4.12.2007 11:38:29   
baja*
Lea, Živa in Tilen ter mamice čestitke!! user posted image  user posted image user posted image

Midva sva ravnokar prišla s sprehoda. 15 minut je gledal okol, potem je pa zaspal (čeprav je eno uro pred tem spaluser posted image ) in še zdaj spi - že skor uro pa poluser posted image . Iz vozička sem ga vzela, gor nesla, slekla pa se ni zbudiluser posted image . Ne vem kaj ga tak meče... vreme mogoče? No, vsaj mir je bil spet na sprehoduuser posted image  user posted image . Sva bla dobro uro, pol me je pa začelo zebst kot pesa pa še lulat me je tiščalouser posted image .

< Sporočilo je popravil baja* -- 4.12.2007 11:39:23 >

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
4.12.2007 11:38:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
Veš kaj sem te htela vprašat, ti si full tak on line nakupovalec,a???A si se že kdaj kej uštela....?

Hja no... kupujem večinoma v preverjenih trgovinah, baby center, sonček, moj škratek... Pa do zdaj še kakega ultra zgrešenega nakupa ni bilo. Slabe izkušnje še tudi nimam (no, razen da veliko zapravim user posted image  ).

Drugače si pa kake ečje, dražje reči ponavadi prej v kaki od štacun nagledam, pa potem kupim, če je preko spleta ceneje (tako sma recimo kupla voziček).

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.