Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Punce, a ste ve dobile Fluonatril za zobke? Namreč pri zadnjem pregledu pri P sva jih dobila, ampak je potem v lekarni rekla, da naj premisliva, če bi ji sploh dajala, ampak ni pa hotela povedati zakaj Pa da naj P vprašava, če je res nujno potrebno Kako mnenje glede tega imate ve oz. ste dobile te tabletke in boste dajale? jaz sem jih dobila celo da bi jih sama jedla, ker v mleko prehajajo, ampak jaz sem se odločla da jih ne dajem, glede na grozne polemike ki dse pojavljajo...pa nikjer v svetu jih ne dajejo več, ker baje raka povzroča ta fluor, pa itak je v vodi in v zobni pasti ( marsikje so celo zobne paste s fluorom prepovedli ) in če je stroka tko razklana, jaz ne mislim nečesa otroku dajat. Pa itak, če otroka že od začetka ne navadiš na temeljito ustno higieno, noben fluor ne pomaga. to pa je dejstvo. proei lepotnim operacijam jaz načeloma nisem, dokler je to pač v okviru normale in če ima oseba, ki gre pod nož, pošlihtano po glavi. ker če se bo nekdo zaradi posega boljše počutil, bo bolj zadovoljen s sabo in samozaveste in se bo to odražalo na njegovem kopletnem življenju - zakaj pa ne. samo problem je, k navdano je tko, da poseg je opravljen, težave v psihi pa ostajajo. mi je pa absurdno, to kar eni delajo s sabo č- k se na dauč vid, da je že cela faca plastična in jih kr zateguje in se še nasmejat ne mojo...groza...pa itak, če si notri gnil in nikakav, ne morš bit lep v nobenem primeru kile so pa men 4 ostale, samo rit mam neprimerljivo večjo oz. širšo, pa čez tebuh me je več in čez joške sem že zadnjič rekla, da mi ni jasno, ker povsod me je več, pa samo 4 kile razlike, nikamor me pa ni manj, da bi se to pokrilo pa dobr, načeloma sem zadovoljna, sploh ker je res ves celulit izginil, brez da bi kaj ekstra počela za to, zdaj edino ta trebuh je treba v red spravit, pa telovadim kar pridno, samo je bolj za celo telo, bo zgleda treba kak dodaten trebušnjak še naredit joški se mi pa zaenkrat niso nič povesili, so lepo tam kjer majo za bit edin leva je večja k desna madejka joj a res tolk časa že nič je men se glih vtrga da ne govorim o mojmu jaz morm rečt da sma kar pridna, ni daljše suše, se pa to res pozna ful na odnosu dost manj tečnobe in slabe volje in tega, če je sex redno na sporedu baja sem jaz tu študirala, da kak majo vse prevlke joške, a edin jaz mam male a kaj no, zdaj pa ulo zrihtat, ma dost spanja
|