|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
28.11.2007 7:29:59   
SANEK1
Jaz še kar v poletnih hlačah okoli skačem. user posted image user posted image user posted image
Če so pa tak fajn raztegljive. user posted image user posted image user posted image  Bom mogla počasi spet v šoping, ker mi razen enih kavbojk še nič prednosečniških hlač ni prav oz. sem v njih kot povita riba.

Ko smo pri šopingu. Mi gremo po vsej verjetnosti v soboto spet v Avstrijo. Tak da če katera slučajno kaj rabi, naj javi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 401
28.11.2007 8:25:18   
SANEK1
Ker ša kar ne morem spat,se pač špilam. Evo slikice, ko naša Živa prvič je jabolko:
Daj že no:

user posted image

Bom kar sama:
user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 402
28.11.2007 8:29:01   
SANEK1
Mmmmmmmmmmm, kak je dobro:

user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 403
28.11.2007 8:32:18   
SANEK1
Se mi zdi, da ji je jabolko vsak dan manj dobro, ker imam doma samo taka bolj kiselkasta. Sem zadnjič dala malo breskve iz domačega kompota zraven, pa ni blo nič kaj bolj sladko.user posted image user posted image user posted image
Bananae pa ne upam dat, ker je Živa bolj zaprte sorte. user posted image user posted image user posted image  

Tiste, ki že dajete malo kašice, jo kaj sladkate?

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 404
28.11.2007 8:34:50   
Anonimen
Sanek.... Živa je pravi cuker... pa ful je velika....

Jaz kašic ne bom in ni dobro sladkat...

Znuja je -4. user posted image   Brrrrr.....

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 405
28.11.2007 8:47:45   
corfu
Jutro

No, punce kdaj pridete user posted image user posted image

Drugače pa kar se tiče piknika ni problem, zaradi nas je lahko kjerkoli, bomo najeli kak apartma pa podaljšali dopust, v CE, LJ ali pa ob morjuuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 406
28.11.2007 8:54:53   
bojana2
Sanek1...lušna tale tvoja pupa...user posted image

No jaz pa zgleda, da se bom pridružila Ulli...se ne počutim lih najbolj, noč je bla itak user posted image , slabo mi je...uglavnem vam kofetarice sporočam, da naju z Jašo danes nažalost ne bo...user posted image ...pa še tak mraz je vzun...tko da se bova kr pod odejco stiskala in upala, da ne zboliva oba!! Pa upam, da malo spanja nadoknadiva...user posted image
Vam pa želim lepo srečanje, veliko kavic ter prijetn čvek...user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 407
28.11.2007 8:57:14   
bojana2
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Češnca a ti tud v šolstvu?user posted image No, sva že dve. SIcer pa nas je "učitlov" itak 100x preveč... 

smo že tri

Se še jaz pridružujem...smo že 4 user posted image  user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 408
28.11.2007 8:59:36   
SANEK1
Zvesta, hvala za kompliment, ji bom povedala ko se zbudiuser posted image user posted image user posted image  
Je pa res velika naša baba. Že resno razmišljama o menjavi jajčke za sedež. Ker zdaj ko je malo bolj oblečena oz. ima kapuco jo komaj stlačima not. Pa čeprav še ne sedi sama. Do 9 kg, pa ji ne manjka dost.user posted image
Odločla sma se za Maxi Cosija, ki ima mislim da 4 naklone in je skoraj v istem položaju kot v jajčki.user posted image
Tudi patronažna se je srinjala.

Corfu, enkratna ideja. Sem takoj za!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 409
28.11.2007 9:09:36   
Anonimen
SANEK, jaz patronažnim več nič ne zaupam... raje vprašaj pediatrinjo....

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 410
28.11.2007 9:12:45   
Češnca
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Nimam časa brat, trenutno je wc moj naj naj prijatelj... Itak se to mora men zgodit! user posted image  Sem že klicala mami, da mi pride Anžeja pomagat rihtat, za volan se nisem sposobna vsest. Joooooooooj! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Pa tako sem se veselila srečanja... user posted image  Lepo, lepo, lepo se imejta! Pa na naju se kaj spomnite. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 411
28.11.2007 9:23:01   
Anonimen
joj, Ulla, Bojana, Češnca....

Hitro vse viruse pregnat...dajte jih malo ven zamrznit...

Res... čimprejšnje okrevanje želim....

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 412
28.11.2007 9:24:03   
SANEK1
Zvesta, jaz sem ugotovila, da sem začela preveč komplicirat. Če bi vse upoštevala kaj se od kdaj lahko, kaj ne itd. in se ravnala po vsem tem se mi zmeša. user posted image user posted image user posted image
Mislim, da tak kot smo mi različni so otroci tudi. Enim to paše, drugim sploh ne...

Meni pediatrinja vedno reče, da je Živa močna in lepo razvita baba in vedno ko sem jo vprašala, če lahko to in ono, se je nasmehnila in rekla, da otrok sam pokaže če mu paše.

Sploh pa mi je zadnjič dalo mislit, ko mi je ena mamica, ki pač dela po svoji kurji pameti, rekla, da malega sploh v jajčki meli niso, ker je tudi taki korenjek. Je pa res, da se kam daleč ne vozijo.

Moje mnjenje je, da se je nekih navodil in ugotovitev strokonjakov potrebno držeti, na pa vseh. Vsaka mamica dela po svojem občutku in je svojemu otročku najboljša mamic, pa če to  piše v knjigi ali ne!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 413
28.11.2007 9:25:33   
Anonimen
kaj čem jaz danes kuhat?

ideje prosim...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 414
28.11.2007 9:27:02   
nia30.6
IZVIRNO SPOROČILO: bojana2

IZVIRNO SPOROČILO: baja*

IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Češnca a ti tud v šolstvu?user posted image No, sva že dve. SIcer pa nas je "učitlov" itak 100x preveč... 

smo že tri

Se še jaz pridružujem...smo že 4 user posted image  user posted image

tudi jaz sem tu, nas je že 5!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image aja pa dobro jutro!

enkrat se lahko pohvalim, da smo spali kar ok, dojili sicer še vedno na 2 uri, ampak mali je spal pri atiju na trebuščku, tak da ni bilo nič premetavanja in jamranja!user posted image se je ati žrtvoval!zjutraj pa se premaknit ni mogel!so roke zaspaleuser posted image user posted image user posted image
nisem se uspela včeraj debati priključit, ker mi je moj zvil kabel za prenosnikauser posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 415
28.11.2007 9:34:23   
Anonimen
Sanek, se prav strinjam s tvojo zadnjo mislijo...

In ti niti približno nisem želela soliti pameti.

Le da imam jaz z mojo patronažno čudno izkušnjo.... Je rekla, da lahko Izaku pri dveh mesecih dajam piti pomarančni sok, sveže iztisnjen. user posted image  
Pediatrinja se je kar za glavo držala, ko sme ji povedala. prvič se dojenemu otroku ne daja dodatne tekočine, prav tako je pri dveh mesecih kakršenkoli sok prezgodaj, na koncu pa so agrumi najbolj alergeni in se jih uvaja šele okrog 1. leta otrokove starosti.

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 416
28.11.2007 9:40:19   
SANEK1
Tudi jaz sem 1/2 t ršice!user posted image user posted image user posted image
Manjka mi še ena diploma. user posted image user posted image user posted image
Kaj pa bi učile, če bi doble službo?

Češnica, Bojana2 user posted image user posted image

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 417
28.11.2007 9:42:31   
rumba
Dobro jutro!
Samo toliko, da javim, da jaz danes pridem, pa če bom morala vse tortice sama pojest.user posted image user posted image user posted image
user posted image za vse bolne, pa dajte se čimprej pozdravit!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 418
28.11.2007 9:55:29   
Ajvy
to ti bo hudo, kaj??

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 419
28.11.2007 10:02:31   
siskamiska
jutro!

Ajvy tetka, pa kje se ti skrivaš?? A prideš dons?

Za vse ki ste bolane pa user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 420
28.11.2007 10:06:29   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

to ti bo hudo, kaj??

Reši me in mi pridi pomagat!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 421
28.11.2007 10:26:17   
corfu
user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 422
28.11.2007 10:27:01   
tini6
dobro jutro! Komaj mi je uspelo prebrati, seveda s premori, ko sem Špelo reševala iz trebuščka! Me smo se kar naspale. Očitno se je naši prebava uredila, saj me je včeraj pokakala (ko sem ji čistla nos na previjalni) in zdajle se je nekaj konkretnega slišalo. Se sploh ne upam pogledat!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 423
28.11.2007 10:27:06   
corfu
To je pa naša princeskauser posted image
user posted image

[/quote]

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 424
28.11.2007 10:27:46   
corfu
ah, neki sem ga pobiksalauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.