Anonimen -> RE: Julijke 2007 (3. del) (18.12.2007 8:31:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Zvesta, sožalje za kolegico.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] A ji je ime Vesna? Kar se seznama tiče, jaz ne bi, da se ga briše, bi bilo pa fino, da se ga objavlja ali 1x mesečno (ali pa 2x no), ali pa vsakih... kaj pa vem... 25 strani? Ali pa 50. Predlog pač. Pa da se slikice brišejo, ker je zaradi tega samo še daljša kača. Pa predvsem je spet gor kar nekaj punc, ki se praktično nikoli ne javijo in za te smo rekle, da se jih kensla s seznama, a nismo? Tašonka, kolegica ni Vesna. Glede seznama je pa tako... Vem, da se ponavlja pogosto, ampak edino tako ga lahko ažuriram. Ker cel mesec zbirat nekej posebej podatke in jih 1x mesečno vnest, to mi je dvojno delo. Če pa ga katera želi prevzet, pa lahko. Zaradi mene se tudi sličice lahko brišejo. Če se jih večina strinja. Glede tisti, ki se ne oglašajo... Ja, smo rekle, da jih brišemo. A nekaj punc ne klepeta, podatke pa vseeno sporoča. Kaj s temi? In kdaj presodit, da ta se pa ne oglaša več, brišimo... Mah, dileme..... Meni ni problem tega urejat, le da bi bilo vsem prav....
|
|
|
|