Anonimen -> Jok in dojenje (25.11.2007 19:53:30)
|
Dober večer! Nisem vedela kako naj naslovim topic, ampak upam, da sem ga kar ok. Naša mala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je stara zdaj 2,5 meseca. Zadnjih 10 dni pa se začne med dojenjem ali pa takoj po dojenju oz. ko še niti ni sita začne jokat in noče več dalje jest. Tako, da več ne vem kaj je narobe. Naenkrat mi se je začela dojit tudi iz prejšnjih dveh ur na tri do štiri presledka tako, da ko sem ji dala za jest sploh ni hotela potegnit in se je drla ko zmešana zraven. Včasih mi noče tudi jest v sedečem položaju, tako, da se moram obvezno ulečt, takrat pa potegne. Sem mislila, da mogoče več nimam v tisti dojki mleka, ko se začne dret, ampak si iztisnem in ven teče, tako, da to sigurno ni. No pa še dalje vztrajam pa jo pristavim k drugi in se dalje dere. Ampak imam občutek, da se zdaj že tako hitro naje in se mogoče zato dere, ker jo mogoče še silim dalje jest pa mogoče sploh več ni lačna. No evo, zdaj sem pa že čist zakomplicirala stvar, mogoče bo celo katera razumela kaj sem napisala in ima oz. je imela podoben problem. No svetujte mi oz. napišite kaj bi blo lahko narobe, če sploh kaj je. LP
|
|
|
|