piskot -> RE: SPANJE PONOČI (24.11.2007 21:41:28)
|
13 mesecev. rekord v neprekinjenem spanju je 4,5 ure. pa se to je bilo enkrat med 20:00 in 1:30, tako da meni ni prav pomagalo. preskusili ze n-variant, vendar zaenkrat neuspesno. doji se ne vec ponoci, zvecer dobi flaso adaptiranega mleka, tako da lacen ni. zaspi ob 20:00, v 15 minutah, sam v posteljici, brez problema. problemi se zacnejo kasneje. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ponoci vcasih dobi caj ali pa dudo ponoci, med 5-6 zjutraj se pa se doji. jaz ga ne morem pustit, da bi se drl. prebrala sem knjigo brez joka v sanje. priporocam. od takrat vsaj cez dan spi, pa zvecer gre redno spat. noc je pa taka. najboljsi recept do zdaj je ta, da se ne smem zivcirat zaradi tega. ce sprejmem stvari tako kot so, je veliko bolje, kot pa ce si fuuul zelim, da bi ze enkrat spal. takrat se sigurno najveckrat zbudi, pa se jaz sem cisto nervozna. najhuje je pa to, da si ze ful jezen nanj, ker te neprestano zbuja, potem pa cez en teden 2 nova zoba odkrijes, ali pa mu cez 2 dni zacne z nosa tect, pa potem ti dobis isto virozo, pa komaj zivis prve dni ... vedno kaksen razlog. upam da boste nasli magicno formulo.
|
|
|
|