Za nas (163. nadaljevanje) (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Bety -> Za nas (163. nadaljevanje) (26.12.2004 10:18:18)

Pozdravljene punce!

En teden grem na dopust in bom brez RR... Želim vam vse lepo v Novem letu in veliiiiko :modri: že januarja...

Moji plodni dnevi se iztekajo danes, jutri...Kaj smo naredili, smo naredili...če smo sploh kaj...

Tudi moj izum sem poskusila (kateter...) in neumnosti zganjala...Križ me je bolel v petek, soboto...Ne vem zakaj...Huuuuuuudddddooooooo...Ne opazim nobenega izcedka...

Če mi ta mesec ne uspe, potem pa je res nekaj narobe in bo treba resnično pohiteti z ICSI...le denar mi je problem...

Malo me živčki dajejo, pa ne vem, ali je to od potovalne mrzlice, skrbi zaradi denarja, ali pa se nekaj kuha v trebuščku...:duda:...mogoče...

Poskušala bom razmišljati, da ni konec sveta, samo ena ovulacija je mimo...
SImonas in vsem drugim nosečkam ČESTITAMMM!!!

Blagov vam...Jaz svojo M pričakujem od 8. januarja, do 11. najkasneje...glede na to, da je 10. januarja mlaj, bo verjetno takrat prišla...ali pa ne...

Pa pa, punce....

Bety, ki upa, da je vesela :nosecka:

Anitka -> Za nas (163. nadaljevanje) (26.12.2004 11:04:13)

Hoj!

Po včerajšnji odsotnosti se spet oglašam. In moram vam priznati, da se me spet loteva napad pesimizma. Jaz več ne vem kaj naj rečem. Nekje okrog srede je bila moja O. Smo lepo hopacupali in se stiskali in se imeli radi. Skratka vse je bilo tako kot mora biti. Potem pa v petek zvečer, na 15. dan ciklusa opazim malce izcedka. Sem misla, morda pa bo to zgodnja vgnezditvena krvavitev. Nekako sem se pač morala potolažiti in si dati očitno lažno upanje. No včeraj se je ta izcedek nadaljeval in tudi danes. Je pa tak svetlo rdeč po kapljicah. Jaz sem spet čisto na dnu. Ponavadi se je pojavil tam od 18.-21. dneva, zdaj pa že 15.dan. Ne vem več kaj naj bi to pomenilo, glede na to, da so bili vsi moji dosedajšnji izvidi v redu. :(:(:(:( Očitno mi nekdo želi pokvariti še zadnje letošnje praznične dni. Pa tako sem upala, da nama bo uspelo pred prvim obiskom ambulante za neplodnost, ki jo imava 17. februarja.:((:((

Kako pa ste kaj ve? Sem vidla, da ste imele spet klepetalnico. PIA 73 tudi od mene dobiš kartico z :morje:;)

Punce lepo se imejte, se oglasim še kaj kasneje.

Pa pa,
Anitka:metulj:

Anonimen -> Za nas (163. nadaljevanje) (26.12.2004 15:11:51)

Aniiiitka in ostale:)

Jutri pridem ob 11h v MB v Kolosej- se dobimo:)

A pride katera?

lp,:fis:

Anitka -> Za nas (163. nadaljevanje) (26.12.2004 15:22:23)

Hoj :fis: ika!

Žal :( moram jutri zjutraj v službo zaradi inventure, tako, da ne vem, če mi bo uspelo do 11.ure v MB. Če pa mi rata, pa vas poiščem.

Anitka:metulj:

pika74 -> Za nas (163. nadaljevanje) (26.12.2004 15:50:03)

Anitka - ne bit :(. Tud mene vsake tolk cajta vržejo ti dnevi. Mogoče zato, ker je december tak mesec in so sami družinski prazniki. Pol pa člouk še bolj razmišlja.
Ampak nč ne pomaga. Anitka, bodmo veseli, da smo drugač zdravi, pa da mamo streho nad glavo, pa da mamo službo, pa da mamo prijatelje... Pejmo ven, tud če pada dež, treba je najdit kej tazga, da nas spravi v boljšo voljo.

Evo, eno :rozica::rozica::rozica: zate.

Lp
Pika74
:metulj:

Pia73 -> Za nas (163. nadaljevanje) (26.12.2004 15:58:07)

Ja, Anitka če se spomneš sem ti zadnjič v privat sporočilu napisala, da te na poti, ki sledi čaka še kakšno razočaranje,... Nekateri dnevi so res zelo težki, še težje bo pred ali po kakšnem pregledu,..:(
Ampak Anitka cilj je zato, da se pride do njega: eni hitreje, drugi počasneje,... In tudi ti boš prišla do tega cilja in to je edino kar moraš verjeti!!! In jaz vem, da si ti to sposobna,.. En dan malo manj en dan malo bolj,.. Zato pa imaš nas, da se nam zjočeš na rami. Drži se!

:rozica::rozica::rozica: za v vazo,..

LP Pia73

Anitka -> Za nas (163. nadaljevanje) (26.12.2004 17:51:07)

PIKA IN PIA najlepša hvala. Resnično sem hvaležna, da sem pred enim letom odkrila Ringarajo in sem ravno tukaj spoznala vas, predrage moje punce, ki me vedno znova dvignete, vedno znova potolažite. Ve ste moji :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:, moji svetli žarki na tej poti, ki žal prinaša tudi padce in razočaranja in ve vedno znova osvetljujete mojo pot. Res ste zlate in neizmerno sem hvaležna, da se lahko kadarkoli razjočem na vaših ramenih. Za vsako en veliiiiiiiiiiiiik šopek :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

H:rozica:V:rozica:A:rozica:L:rozica:A:rozica:!

Vaša Anitka:metulj:

pika74 -> Za nas (163. nadaljevanje) (26.12.2004 17:57:18)

Anitka sam da si boljš:bravo::bravo:.

Drgač smo pa tle kot uni mušketirji - All for one, one for all:miska::miska::miska:.

Lp
Pika74

Pia73 -> Za nas (163. nadaljevanje) (26.12.2004 17:59:22)

:ups::ups::ups: Hvala,... :ups::ups::ups:

Vsi za enega, eden za vse,... :bravo::bravo::bravo:

pika74 -> Za nas (163. nadaljevanje) (27.12.2004 20:23:40)

Čeeeeeeeer, pr nas na Notranjskem je začel pa mal snežit :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:.

Lp
Pika74

Pia73 -> Za nas (163. nadaljevanje) (27.12.2004 20:29:10)

OOOOOOO Pika74!!!!:sloncek::sloncek::sloncek:

Kje si se pa ti danes potepala???

Anitka -> Za nas (163. nadaljevanje) (27.12.2004 20:33:54)

Hej PIKA daj pošlji še mal snegca k nam v Prekmurje.

pika74 -> Za nas (163. nadaljevanje) (27.12.2004 20:35:38)

Oooooojla.

Sm zjutrej zgodej vstala,
magistrsko hitr napisala,

Pol pa u Ljubljano se podala,
se malo v službo pokazala,

in magistrsko na faks oddala.

...

a mi gre a:)-:)-:)-:)-

Aja, pa še en film sm pogledala - neki Jack Nicklson - neka komedija od besa - sm pozabla naslov8).

Pa ti?

pika74 -> Za nas (163. nadaljevanje) (27.12.2004 20:36:33)

O Anitka,

evo pošiljam snežinke f Prekmurje ;) ********

Pia73 -> Za nas (163. nadaljevanje) (27.12.2004 20:37:56)

Men se pa ne ljubi vstati pa že eno uro tu gor čepim, pa me kuhinja vabi,... ne jest ampak pospravljat,..

Ja, Pika74 prava pesnica si,..:bravo::bravo::bravo:

Anitka -> Za nas (163. nadaljevanje) (27.12.2004 20:39:36)

O PIKICA pesnica:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Super ti gre in :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za oddajo magistrske ti bodoča mag. srečka :nosecka:

Thanks za *************************************************************

pika74 -> Za nas (163. nadaljevanje) (27.12.2004 20:41:26)

Sej bom mogla zihr še ene 5x kej popravt, predn bo dobr. Sam vsakič se mi kr ena skala zvali dol, k mu nesem tistih 120 strani:)-:)-.

Anitka, kako je pa kej vreme na vašem konc? A se da kej smučat?

pika74 -> Za nas (163. nadaljevanje) (27.12.2004 20:42:06)

Pia73,

sej morš mal čepet :)-:)-:)- sej piške tud čepijo, k valijo :)-:)-:)-:)-hihihi

Anitka -> Za nas (163. nadaljevanje) (27.12.2004 20:43:13)

Hja po travi bi se verjetno kaj dalo smučat :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- , pa še ta je totalno razmočena od dežja.

Pia73 -> Za nas (163. nadaljevanje) (27.12.2004 20:44:29)

Ja, ko ena piška sem, sedim tu pa v službi,...

Jaz bi tud*****************************************

pika74 -> Za nas (163. nadaljevanje) (27.12.2004 20:49:34)

čak, da pogledam skoz okn, če je še kej za na vaš konc -al je že nehal...jaaaaaaa:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: še pada - evo Pia73************************************************************************** pa kr lopato prštimej :)-:)-

Pia73 -> Za nas (163. nadaljevanje) (27.12.2004 21:01:57)

Joj, ko bi res padle ********************************

bi bil moj mulc vesel,...je letos že 2x smučal,..:bravo: čeprav se še ne zna ustavit,...bo že.

Stran: [1]