PUNCE;A JE TO TO??? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

leah -> PUNCE;A JE TO TO??? (26.12.2004 5:23:11)

Ja vem ura je nenormalo zgodnja,ampak mene tolk zvja v spodnjem delu trebuha-tako kot pri menstri,samo malo huje,obenem pa čutim tako topo bolečin v križu,pa ni nič na pet minut ali kaj takega,hitreje je in kar naenkrat me je zbudilo.
Včeraj me je zvečer zvijalo,ampak ne tko hudo,mi je bolj trebuh otrdel in je bila blečina bolj zgoraj.Potem je to minilo in me je začel samo špikat v čisto spodnjem predelu,kot bi šlo nekaj narazen-nič hujšega.Čst sem zbegana,ker ne vem,ali naj vzamem Buscopan in grem spat,ali naj mojga zbudim an AKCIJA!!!???

Ob enem naj povem,da imam tudi prebavne težave in mislim,da to ne more bit od hrane,ker nisem nič tazga jedla-me tudi zvija ob enem.
Je pa bolečina malo hujša,kot jo čutimo skozi zadnje mesece nosečnosti,ko se maternica širi.

Joj,ej pojma nimam,ne bi pa rada šle za brez veze paniko zganjat,ampak tako me še ni bolelo.

Najbrž vse že spite,in bo odgovorov bolj malo ali skoraj ič,pa vseeno.

Avč,evo spet...matr pa tolk sem zaspana.****ti
:((:((:((

leah -> PUNCE;A JE TO TO??? (26.12.2004 5:24:13)

Ps:pozabla napisat-sem pa v 38 tednu:bravo::((:((:((

Teni_ -> PUNCE;A JE TO TO??? (26.12.2004 7:36:08)

Jaz mislim, da je to to, ampak do zdaj si verjetno že ugotovila, glede na uro, kdaj si pisala. Želim ti vse dobro.

LP,
Mojca:rozica:

Anonimen -> PUNCE;A JE TO TO??? (26.12.2004 10:42:58)

Ja, jaz tudi upam, da se Lei sedajle že dogaja, ali pa se ji je mogoče že zgodilo? Razen če ni vsega skupaj kar prespala, he, he... Čisto lahko, da že pestujejo.

lidia -> PUNCE;A JE TO TO??? (26.12.2004 16:02:38)

Joj me ma firbec kako je z Leoh, jaz sem v 39 tednu, znaki so hudičevo podobni, samo da ni nič pravilnega časovnega zaporedja, to se dogaja samo vsak večer ko grem spat pol se pa pomiri. Bo čez par dni akcija zgleda.

spacey -> PUNCE;A JE TO TO??? (26.12.2004 19:39:21)

Ja zdej pa še mene firbec matra...:zmeden2: :ups: :)- Glede na to, da se ni nič oglasila že cel dan, mora bit nekaj na tem.
Mi držimo tačke in pesti za Leoh, da bo vse ok in da se bodo čimprej cartali in uživali. 9nebesa :bravo: :love:

dory -> PUNCE;A JE TO TO??? (26.12.2004 19:42:58)

Rodila je puncko Chantal :)

eva1 -> PUNCE;A JE TO TO??? (26.12.2004 19:43:27)

Na forumu nosečnost in porod je oblavljeno, da je rodila punčko! Več na zgornjem forumu!
Lp, Eva 28t in :duda: :modri:

spacey -> PUNCE;A JE TO TO??? (26.12.2004 19:50:56)

Punce sem videla, hvala!

Stran: [1]