pika78 -> pravi čas za bebo? (27.12.2004 11:39:36)
|
Hoj! Tudi jaz sem prej "čas zabijala" (4 leta) s tipom, ki ga sploh nisem imela rada. Potem sem zelo kmalu spoznala sedanjega in zanosila po 7 mesecih, nenačrtovano. Je bilo veliko presenečenje in sem tudi jaz dosti razmišljala o tem, da je to veliko prekmalu, glede na trajanje zveze. Ampak sedaj je super, skupaj sva se preselila in se veseliva otročka. Tudi domači so se navadili nanj, le babica ves čas fantazira o prejšnjem (kako je bil dober...). Ampak pri teh stvareh se sploh ne smeš ozirat na mnenje drugih, temveč na svoje srce. Verjetno v vsaki zvezi pridejo vsake toliko časa kakšni pomisleki, ali si se prav odločil, ampak moraš vedeti, da nobena zveza ni in ne bo idealna. V vsaki se morata oba partnerja maksimalno trudit. Če ti je lepo z njim, če imata podobne interese, poglede na življenje... po mojem mnenju trajanje zveze ne igra take vloge. Tudi v dolgoletni zvezi nimaš nobene garancije, da bo šlo. Če si v dilemi, še malo počakaj. Oziroma živita nekaj časa skupaj (če že ne) in bosta kmalu ugotovila, kako gre. Srečno in lp, Pika
|
|
|
|