Gina -> RE: strah me je (24.11.2007 11:15:41)
|
IZVIRNO SPOROČILO: niksa Jaz seveda že 3 dni ne spim, saj se na koncu z živci. Kaj naj naredim?' Danes zjutraj pa pokliče kot da se ni nič zgodilo, kot da smo mi še naprej ena srečna družina ... Jaz pa čisto obupana, čisto neprespana, jokam za vsako figo itd.. Kaj naj narediš? Vsekakor zaenkrat še nisi naredila nič. Karkoli boš že naredila bo boljše kot nič. Zakaj se pa bojiš mu povedati, zahtevati svoje? Zakaj mu pa pustiš, da vzame iz sefa denar? Kako lahko toleriraš, da ima denar zase? Kako si lahko samo tiho in jokaš, ko gre in se vrne šele ob osmih zjutraj? Kje je bil danes, da je poklical, ne štekam čisto, a ni doma, ali se še kar zabava, ti pa noseča? Uf.... Sorči, ne štekam, ne štekam, ne štekam. Česa se bojiš? Živeti brez njega? Se bojiš, da te bo udaril? Čigavo je sploh stanovanje? Če vas ima dovolj, se bo morda vendrle spokal, samo mu boš morala iti dovolj na jetra. Če pa zgolj jokaš, mu pa še ne greš, je preveč udobno. Če pa stanovanje ni tvoje, pa pojdi. A maš starše, ki bi ti pomagali? A veš, saj jaz verjamem, da je vzrok temu lahko njegov neobčutek varnosti, ker predvidevam, da stanovanje ni od nobenega od vaju, ali vsaj njegovo ne, pa morda vama gre težko z denarjem, ker trije otroci so velik finančni zalogaj, pa verjamem, da je živen, ker pričakuje četrtega otroka, pa morda se kregata tudi zaradi tvojih hormonov, pa mogoče veliko dela in je utrujen...vendar vse to ni in ne more biti opravičilo za njegovo vedenje. postavi se že enkrat zase, ljuba duša. Imej se malo rada. Takole se ne more in ne sme obnašati.
|
|
|
|