Petarde (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Pika? -> Petarde (25.12.2004 21:32:26)

Kako kaj vaši dojenčki reagirajo na petarde in to pokanje ? Naša 4,5 mesečna dojenčica sploh ne reagira jaz pa se že drugi večer tresem če jo bo pokanje zbudilo, pa je ne. Tako da se že sprašujem, če je vse v redu z njenim sluhom.

Teni_ -> Petarde (25.12.2004 21:37:07)

Naša tudi nič ne sliši. No, čez dan jo že včasih zmoti, ampak ne tako, da bi se vstrašila, ampak jo zbudi, če rahlo spi. Ponoči pa nič ne sliši. Na srečo.

LP,
Mojca:rozica:

lan -> Petarde (25.12.2004 21:51:00)

Tukaj v Nemčiji imamo pa srečo glede petard.Jaz nisem slišala še nobene.Ne vem ali imajo kakšno prepoved?
Tako,da ne bo nič pokanja,hvala bogu.
Ognjemet imam rada,petarde so pa čist drugačna zgodba,tako da jih ne bom nič pogrešala.

ZARA -> Petarde (25.12.2004 21:52:46)

...Zara zaenkrat ne slisi NIC (trkam...)!!

Pikabu -> Petarde (25.12.2004 22:07:07)

V naši neposredni bližini jih tudi zaenkrat na srečo ni. Jih slišim, vendar so tako daleč stran, da Ema sigurno ne more še reagirati nanje.

Jančika_ -> Petarde (25.12.2004 22:11:41)

Mi imamo dobra okna, tak da malemu nič ni, zunaj pa jih še nismo doživeli. Smo pa včeraj prespali pri mojih starših, ki živijo bolj na deželi in tam so eni kreteni pokali s karbidom:hudicek:. Je kar fajn sekalo, ampak mali se ni dal motit.

Anonimen -> Petarde (25.12.2004 22:19:59)

Pri nas je včeraj ena budala (druga itak ne morem reč) ob 1h(!!!) zjutraj vrgla ne vem kako petardo...je tolk zadonelo...potem s eje pa še alarm na avtu prižgal...samo od jutri naprej bo še hujše, ker od jutri naprej je dovoljeno:grrr:

_Arwen_ -> Petarde (25.12.2004 22:24:19)

Pri nas pa kar poka...mali sicer še ni kazal da ga je kaj strah, lani pa je itak prespal vse ognjemete, pedarde itd...Nolj me skrbi za tamalega psa...ki še ni doživel take "vojne" kot bo 31.12...

Gina -> Petarde (25.12.2004 22:30:16)

Naš se pa skoz zbuja....

Anonimen -> Petarde (25.12.2004 22:34:57)

Ojoj, Gina, to je pa šit. Naš ne sliši, čeprav ima sicer tanek spanec. Včasih tako butne, da se kar vse skupaj zatrese, alarmi itak tulijo, ampak Tibor se začuda ne zbudi. Tudi kadar ful treska in tolče po roletah in po tistem plehu na vrhu, se ne zbudi. Mogoče zato, ker se jaz res vedno trudim, da ob nobenem poku ne reagiram, maksimalno, kar rečem, je to, kako je fino, ko se eni tako veselijo. Joj, kako so veseli, a ne? (pa nasmeh na usta, čeprav bi jih najraje zadavila!!!!). Drugače je pa s kužiko... ta pa dežura v kopalnici.. s prižganim radiom...

Limona -> Petarde (26.12.2004 0:08:32)

Moja pikica vsakič ko poči zapre očke, stara pa je sedem tednov. Če je budna seveda, ko spi pa spi in se ne da motit:)
Lp Limona

india -> Petarde (26.12.2004 0:11:58)

Pri nas še hvalabogu ni preveč pokanja, sicer so včeraj nekaj pri šoli preizkušali petarde, in to taki ful mali, 3, 4. razred¨
Ampak za sedaj našega Marka to še ni motilo, pač pa se Pia in Jan oba streseta!:hudicek::grrr::grrr:

Anonimen -> Petarde (26.12.2004 6:51:07)

Ana ne mrda, jaz pa bom kmal znoreeeeeeela... Vsem ki mečejo petarde naj se roka posuši!!! :grrr::grrr:

Primoza -> Petarde (26.12.2004 7:50:07)

Naš 7 m se je parkrat zdrznil, vendar sem mu s "smejalno komunikacijo" med pokanjem povedal, da ni to nič - sedaj ne reagira.

SANDY -> Petarde (26.12.2004 7:52:28)

Tudi Trina ne...učer sva bli na potopu jelke v jezeru Jasna in so pokale petarde in ognjemet, pa sem ji govorila samo da dela pok pok pa je to samo ponavljala za mano, jokala pa ni! Da bi mi pa kdo vrgel petardo v bližino Trine mu pa glavo utrgam!!

Lunca1 -> Petarde (26.12.2004 10:22:59)

Pina se tud zdrzne ne, pa ognjemet tako ropota kot bi kdo bombe metal.

Lp lunca

Anonimen -> Petarde (26.12.2004 10:38:58)

Mene je že kar groza.
Že sedaj tukajšna mularija poka karbid:(:(Pa tamočne petarde,ki se jih Timi zelo boji.:((

Neva6:rozica:

Anonimen -> Petarde (26.12.2004 10:42:50)

Pa še nekaj sem pozabila.Ne bom odpirala nove teme,da se ne bo kdo spotaknil.češ to ne spada na ta forum.

Pomislimo tudi na naše velike prijatelje štirinožce:kuza::muca:

Njih je tudi groza pokanja zato jih poskusimo čim bolj zaščitit pred temi poki.Umaknite jih kam na bolj zaprst prostor če se le da,da ne bojo direkt izpostavljeni pokom.

Veste kaj tudi našim kosmatim prijateljem želim da lepo preživijo praznike v krogu svojih dvonožnih družin:)-:)-:kuza::muca::kuza::muca::kuza::muca:

mehurčica -> Petarde (26.12.2004 10:45:11)

V naši bližini še niso tako pokale petarde. Tako da jih David sploh še ni slišal ali pa ga niso nič zmotile. Je pa danes zjutraj okoli 6h!!!:zmeden:(že drugič)nekdo vrgel dve petardi. Ker je glih spil mleko in zaspal nazaj, sem mislila, da se bo spet zbudil pa ni bilo nič.

Me pa res zanima, kako bo reagiral, ko jih bo bolj zaslišal. Ponavadi se mu morem samo nasmejat, če je kaj takega in je ok. Upam, da bo pri petardah tudi palilo.

:miska:

Pupica -> Petarde (26.12.2004 14:54:01)

Naša je zadnjič gledala raketke ki jih je očka spuščal. Samo usta je imela na široko odprta, drugače pa tut trenila ni.:bravo::bravo:

Stran: [1]